Grujičić: Liste čekanja na ortopediji se namerno prave

Ostavite komentar


  1. Pa jeste otprilike je tako, samo što čekaju pare da im se daju, pa ako neko nema i ne da, onda idite privatno. Kako god okreneš, sačeka te isti lekar bilo u državnoj ili privatnoj ordinaciji.

  2. Drogirajte se, samo nemojte da ukazete na javnu tajnu da sistem ne funkcioniše.

  3. A to tek sad vide kad ti istekao mandat. Sramno i bestidno.

  4. Da li je ona lekar? Da popiju tabletu kad ih boli. Šta da čekaju? Da postanu invalidi pa onda na operaciju. Strašno.

  5. Pa domovi zdravlja i ne daju blagobremeno upute ljudima, a bogami sve vise ni lekove na recept nego kupi. Mozda je i to nalog za stednju, posebno starijih.

  6. Zdravstvo uzas! Dok se oni reorganizuju mi cemo pocrkati.Ove godine ne mogu da dobijem termin za fizijatra i kardiologa.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.