Paljenjem sveća ispred Vlade Srbije završen četvrti protest protiv zagađenja vazduha (FOTO/VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Oni treba da traze kod povisene zagadjenosti vazduha, da se npr. centar grada zatvori za privatne automobile. U centar grada bi onda smeli samo gradski prevoz, hitna pomoc, taxi, snabdevanje prodavnica,… Sta imaju gradjani od toga ako znaju da je vazduh zagadje a nista se ne preduzima protiv toga.

  2. Ponosni Beogradjani,cestitam.Borba za cist vazduh i cistu vodu ravna je borbi za sunce,za zdravlje naroda.

  3. Ljudi, zašto trpite, zbog čega rizikujete i udišete skoro svakodnevno hazardni vazduh. Koga i šta čekate da vas pokrene?
    Vlast ne ispunjava svoja obećanja…i za to postoji rešenje.
    Gde vam je hrabrost i volja za životom ?
    Ako ste letargični, pomislite na svoju decu. Školovanje , wifi i Iphone nisu elementarne potrebe. Og zagadjenog vazduha i zatrovanih reka se umire, zar ne znate ?

  4. A zašto stalno protesti ispred Vlade, bez ikakvog ponudjenog rešenja? Zašto ne kažete narodu šta je rešenje za manju zagadjenost, i ne objasnite svima da svako od nas pojedinačno mora da se pobrine za to, a ne država. Ako želite da se za to pobrine država, onda predložite set zakona koji se moraju sprovesti u odredjenom periodu. Vi to ne želite, jer će vas onda narod juriti motkama po ulici. Što velite, bolje je da motkama jure vlast.

  5. Od termoelektrana na lignit se tesko mozemo spasti. Treba zahtevati filtere. Vozila sa neispravnim auspufom da se izbace iz saobracaja uz placanje kazne. Da gradjani stede energiju, na sve radijatori meraci potrosnje. Zahtevanje izolaciji fasada zgrada. Itd

  6. moram odgovoriti na glupo pitanje ciji je beograd na vodi pa beogradski sigurno niko ga ne moze uzeti u dzep

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.