Hitno iseljavanje nasilnika iz stana bez obzira na vlasništvo

Ostavite komentar


  1. Ovo je potpuno pogrešno u kapitalizmu. Biće mnogo zloupotreba i otimačine nekretnina. To se tako ne radi.

  2. Znam za slucaj da zena neosnovano tuzila bivseg supruga za zlostavljanje kojeg nije bilo i sad po ovom zakonu dok dokazes moras iz svog doma da se potucas. Lose jako resenje

  3. Upravo prolazim kroz razvod,gde je bivsa 3 puta iscenirala sukob u pokusaju da me iseli iz zajednickog stana. Jednom je cak zvala i policiju, na svu srecu nisu se odazvali. Ostala dva puta je odustala jer su deca bila prisutna samom cinu, ili nije bila sigurna sta su videli,. Verbalno nasilje smo trpeli svakodnevno. Trpeo sam i odgurivanje i udaranje (nista dramaticno jako) ali po savetu advokata nisam smeo ni da je pipnem, jer bi u nekom eventualnom dokazivanju bilo tesko dokazati da je nisam maltretirao i izbegao izbacivanje iz stana. Eventualni povratak bi trajao najmanje 2-3 godine, zbog sporosti sudstva, a verovatno i vise. NAJBITNIJE JE STO BI DECI BILO ONEMOGUCENO DA ME VIDJAJU ili drasticno smanjeno, kao nasilniku, a verovatno samo u prisustvu soc. radnice.
    Zakon koji je osmisljen da zastiti zene i decu od nasilja u porodici, bahate zene ce iskoristiti i postati jos bahatije. Zene ce se na taj nacin jos lakse svetiti (sa povodom i bez istog).
    Otac, je u Srbiji obespravljen a ovo ce mu samo biti jos jedan kamen oko vrata.
    OVIM NE BRANIM NASILNIKE!!!

  4. Nasilnik jevvlasnik stana,jel može trajno da se udalji? Decu nemam,invalid sam 95% i hoće da me kao ludu smesti u Vršac?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.