Husein Mamić: Mnogo Srba u Novom Pazaru želi da vidi „Quo vadis, Aida?“

Direktor Kulturnog centra u Novom Pazaru za Danas, uoči večerašnje premijere filma o genocidu u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Godinama im ispred nosa „spomen ploca“ Acif efendiji a da prstom nisu mrdnuli, tako da mogu slobodno da preskoce izigravanje moralnih gromada. Istina, i Acif je dobio onomad priznanje i orden, isto iz Berlina, mozda zato…

  2. A Srbima koje su u Sarajevu pobili pripadnici Armije BiH na spomeniku ne pise da su Srbi niti ko ih je ubio…

  3. gledao sam film. nije nuzno film o srbima i muslimanima, tj moze se smer i obrnuti.film jeste odlican.nije jeftina antisrpska propaganda kako ga neko zeli prikazati.i uopste ne govori lose o srbima.samo o zlim ljudima.itd.. pogledajte ga svakako.

  4. Samo da stanovnici tog grada ne pricaju o ev.integracijama. Srebrenica je ratni zlocin a ne genocid. Zrtve nisu jednake, nazalost. Ispasce na kraju da su sve srpske zrtve izvrsile samoubistvo tokom rata u BiH.

  5. @dzordz

    Ko kaze da je to jeftina anti-srpska propaganda? Ne, to je skupa, sa ozbiljnom logistikom i dobro uradjena anti-srpska propaganda, tj. promovisanje bosnjacke nacionalisticke „istine“ o sukobu u BiH a koaj se uklapa i u „istinu“ pojedinih zapadnih drzava. To je odlican propagandisticki film kakav ni srpski ni hrvatski nacionalisti nisu uspeli da naprave i za to kapa dole ali za sve ostalo…

  6. Film zaslužio te nagrade isto kao što je i Klinton zaslužio Nobelovu nagradu za mir. O Bože…

  7. A zasto ne napisete sta bi zelela vecina Srba u celoj Srbiji?? Neko vas je izgleda dobro pritisnuo da danima histerisete oko ovog propagandnog materijala….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.