IDJTV proslavio peti rođendan 1Foto: Promo

Najveća regionalna muzička televizija IDJTV proslavila je svoj peti rođendan. IDJTV ujedno je i prva internet televizija na Balkanu, koja je od svog nastanka pomerala granice. Pokrenuta je 2016. godine i već tada počela je obara sve rekorde gledanosti kada su u pitanju kanali koji emituju zabavni i muzički sadržaj.

Pored visoko kvalitetnih spotova rađenih u IDJVideos produkciji, televizija u okviru svojih emisija prikazuje i intervjue sa zvezdama domaće i regionalne scene, kao i vesti i novosti iz života najpoznatijih ličnosti na Balkanu, ali i šire.

U emisiji „IDJHOT“ koju vodi Danica Nikolić, gledaoci imaju priliku da svakog petka od 20 sati na IDJTV-u, kao i na istoimenom Youtube kanalu, čuju najvrelije ekskluzivne priče i intervjue sa omiljenim izvođačima.

Pored „IDJHOT-a“ tu je i „Quiz“, koji se emituje nedeljom u 18 sati, gde poznati odgovaraju na pitanja na visokim stolicama. Tu je i emisija „IDJMash“, koja se prikazuje ponedeljkom i sredom od 18 sati, u kojoj je publika u roku od samo dva minuta informisana o svim aktuelnostima kako sa domaće, tako i sa strane javne scene.

„IDJTube News“ je emisija u kojoj svi gledaoci mogu da saznaju sve što ih je zanimalo o omiljenim influenserima, jutjuberima i tiktokerima, a ona se emituje nedeljom od 14 sati.

Tu je i emisija „One on one“, koja može da se prati utorkom od 19 sati, a u kojoj može da se sazna kako su poznati odgovorili na najzanimljivija pitanja svojih fanova, kao i „HOT ID“ sredom od 18 sati, u kojoj oni otkrivaju vruće detalje iz svoje lične karte govoreći o postavljenim temama.

Pored ekskluzivnih priča iz sveta šou-biza koje publika može da čuje na IDJTV-u, ona ima priliku i da svakodnevno uživa u muzičkim blokovima, IDJ Balkan, IDJ Club, IDJ Rap, IDJ Pop, IDJ Vibe, IDJ Stage i IDJ Hits i u premijerama najvećih hitova.

U pitanju je televizija koja je gotovo omiljena mladim ljudima i novoj generaciji upravo zato što prati svetske trendove kako kada je u pitanju sam kontent, tako i po pitanju dizajna i kreiranja inovativnih formata.

Osim same televizije, postoji i IDJTV medijski portal na kom se svakodnevno plasiraju najnovije informacije iz sveta šoubiza. IDJTV pokrenut je 15. novembra 2016.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari