Igrači FK “Kabel” u majicama sa likom Mladića

Ostavite komentar


  1. Sta decu uvlace u to. Sramota. Neka ih sad izbace iz lige. Kog oni foliraju. Ovi nasi iz fss im nece nista, ali ako uefa sazna

  2. sramota da uvlace decu u politiku i to na sportskim terenima
    izbaciti ih iz lige pa nek pametuju
    ovi iz FSS im nece nista, ali ako uefa sazna bice svasta

  3. I sta ce sada FS. Ili da cekamo sta ce UEFA ili FIFA. Covek je prvostepeno osudjeni zlocinac i to na sudu koji je drzava Srbija aminovala a osnovale UN. Politici nema mesta u fudbalu. Ako gospoda iz FSS misle da se prave mrtva mozda i nismo selektora smenili dzabe. Da ustedimo jer bi moglo da se desi da Italija ipak igra u Rusiji. Kao nekada Danska umesto SFRJ.

  4. Tužno je koliko su ovi (i ne samo ovi) mladi ljudi zadojeni pogrešnim idejama. Sport je nekada bio (bar za sportiste) nadpolitička, zdrava, rabota. Kako ih nije sramota da ubicinu sliku nose na grudima? Možda je greška objavljivati ovakve fotografije i ovakvim bolesnicima poklanjati pažnju?

  5. Baš me zanima kakva će biti reakcija na ovo AV-a,Brnabićke,Dačića,Julina,LjajićaDrecuna,Pupovca,Linte,Đurića… i ostalih koji padaju u belu penu kada se u Hrvatskoj pojavi "neprikladan" grafit,transparent ili bilo šta što im nije po volji ! A ovi "fudbaleri" su i izmanipulisani i indoktrinirani nečim što nema veze sa sportom !

  6. igracima su podeljene majice prije pocetka utakmice od uprave
    a sad se prave kao da ne znaju ko ih im je dao
    izbaciti ih iz lige i upravi zabraniti rad u sportu
    nije bitno jeli on optuzen prvostepeno ili drugosepeno, je li presuda konacna ili ne, politiku van iz sporta

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.