Iznenađujući kiks Majamija protiv Memfisa (107:102) ekipa Indijane iskoristila je na najbolji mogući način. Pejsersi su savladali Milvoki (104:102), tako da su ponovo postali tim sa najboljim skorom na Istoku. Gostovanje u Tenesiju bilo je preteško za zvaničnog šampiona NBA lige.

Iako je Džejms sa 37 poena pružio odličnu partiju, bez pomoći Vejda, ali i Andersona (problemi sa kolenom), kao i Odena, ekipa sa Floride nije mogla da se suprotstavi centarskom tandemu Memfisa. Rendolf i Gasol ostvarili su dabl-dabl učinke. Iskusniji Zek ubacio je 25 poena uz 11 skokova, dok je Španac dodao 20 poena i 14 skokova. Odličan je bio i Konli (26p, 6 as), nekadašnji plej Ohajo stejta, koji se ovoga puta nije sreo sa Gregom Odenom, svojim saigračem iz studentskih dana. Skola (24p) i Tarner (23p, 9as) bili su najistaknutiji u redovima Indijane. U sastavu Baksa istakli su se Najt (25p) i Sešns (20p). Uprkos tome što Sanders, prvi centar Milvokija, nije igrao zbog suspenzije, Raduljica je čitav meč presedeo na klupi.

Čikago se nalazi u dobroj formi. U borbi sa Torontom za treće mesto na Istoku, Bulsi su protiv Minesote vezali šestu pobedu zaredom (102:87). Četvrtim tripl-dablom u sezoni predvodio ih je Noa (15p, 13sk, 10as). Uz francuskog reprezentativca još petorica igrača ostvarili su dvocifren učinak. Toronto u trci sa Bulsima ne gubi korak. Franšiza iz Kanade savladala je Filadelfiju (125:114), predvođena Valančijunasom (26p, 12sk) i Laurijem (29p). U duelu drugog i trećeg tima na Zapadu Oklahoma je bila bolja od LA Klipersa (107:101). Durant sa 27, odnosno Vestbruk sa 30 poena bili su najistaknutiji pojedinci u pobedničkom timu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari