Kako izgleda Specijalna bolnica „Čigota Zlatibor“ nakon požara?

Ostavite komentar


  1. „Vatrogasci raščišćavaju teren, vatre nema, ali dima još ima.“
    Zgrada nema dovoljno spratova za stamatBUM, pa I investitori
    rasciscavaju teren.

  2. Jedina valjana medicinska ustanova u Srbiji.Kao gradjanin, a sobzirom na lokaciju i reputaciju ustanove preporuka novinarima da proprate sve,od nastanka požara pa do završetka sanacije.Za nas gradjane je to mnogo važnije nego kuda se šeta Vučić i Brnabićka i koliko je ljudi na beogradskim protestima.

  3. Kako izgleda blok nuklearne medicine tamo??? Da li je goreo i taj medicinski deo? Da li su obezbedjeni rendgeni, radioaktivni jod sto se daje kod sintigrafije, kapsule za zracenje nakon operacije kancera tiroide itd itd???

  4. @Aman bre dokle neznanje,
    Sudeći na osnovu fotigrafije,čini mi se, da je požar zahvatio blok a, u kome su samo sobe i da nije zahvatio medicinski deo.

  5. Pozara u Srbiji na dnevnom nivovu, nekada i dva. Protekle godine vise od 7000 ! Ni jednom nadlezna lica da izadju sa analizom i upozorenjem gradjanima o bezbednosnoj kulturi. Ni jednom nismo culi sta je uzrok pozara. Ni jedan mediji ne otvara feljton niti tribinu o uzrocima pojave pozara , verovatno najvecoj u svetu. Svi cute ? Kakva je to omerta, kakav strah ? Od koga od nepoznatog Nerona koji diriguje bataljonom palikuca i piromana. Ovo je najveci skandal od 90 godina ? Gotovo hibridni rat ili ? Danas ima izvanrednu ekipu istrazivackih novinara , zasto i nas Danas cuti o ovooj drustvenoj posasti ? Zasto jednostavno svi cute, kakva je ovo omerta ? Hvala vam sto necete cenzurisati iskrenu zabrinutost vaseg redovnog citaoca.

  6. Ako dobro pamtim,pre koju godinu,mozda i prosle,je pominjana ova ustanova za privatizaciju.A sad,pozar.Cudno.

  7. Sve se zna mafija sendvičarska pali jer je atraktivan plac, preseliće te jadne bolesne negde u rupu i graditi hotel, prati narko novac…..

  8. Kad je dim u Vatikanu to je za izbor za papu… Kad je dim u Srbiji to je izbor za investitore… Jasna slika, da bude jasno!!!

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 10

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.