Kamenovana srpska OŠ na KiM

Ostavite komentar


  1. Vandalizam na Kosovu se nastavlja nad Srpskom imovinom, vreme je da se preduzmu mere kako bi se sprecilo dalje pravljenje stete.

  2. Ne cene nasu imovinu, ne cene ljude tamo , pa sad i na decu udaraju. Sankcionisati vandalizam poput takvog, iseci u korenu momentalno.

  3. hahah kakvi su to likovi , pa gde vam je pamet za ime Boga. pa bilo koliko da je napeto i tesko gde ces na decu. Tacno takvima presuditi u momentu bez trunke razmisljanja.

  4. Ocigledno je da se dobro koordinisano sprovode napadi na Srbe, nazalost ovo je jos jedan nacin da se zastrasi narod tj Srbi jer gde je coveka najlakse napasti nego napasti njegovo dete! Osudjujem svaki pokusaj zastrasivanja od straneAlbanaca.

  5. Jeste poražavajuće, spalili su na najniže moguće grane kada na decu udaraju. Nisu sposobni da se na ljudski način dejstvuju pa se ponašaju poput divljaka! To što im izmiće tlo pod nogama nije izgovor.

  6. Tuzno je to sto se na danasnje vreme tako nesto desava i sto Srbi na Kosovu i Metohiji nemaju normalne uslove, bez razlicitih pritisaka za zivot i rad!

  7. Колико је прозора полупано на београдским школама у протеклих месец дана?

  8. Koliko bi se samo cela Evropa srucila na nas da su Srbi uradili ovako nesto. Skola je najlepsa institucija, deca u njoj sticu znanje i vestine. Biti prosvetni radnik i djak su dve najlepse stvari, ali Albancima to izgleda nije sveto. Zaista sramota..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.