Kim Džon Un: Malo živ, malo nije

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Kaže se je li živ ili nije…,a ne je li živ ili nije živ.

  2. Izvinite, ali ‘svetska javnost’ se niti pita ista o Kim Dzong Unu, niti ih isti zanima.
    Ono cime se vi bavite u svom gornjem clanku je konstantna programirana opsesija jalove americke politike doticnim, koji im je ispred nosa napravio atomske rakete, sve gledajuci ih u oci a da nista nisu mogli da urade, …
    sto oni sebi nikada oprostitu nece.
    Vasi ‘svetski’ izvori na ovu temu koje citirate su REUTERS, CNN i NYT, bas pravi ‘Svet’ ako ste opsednuti americkom propagandom i politickim opsesijama, …

    1. Upravo tako, ja sam pre neki dan postavio laznu vest Independenta i demant. Nikoga nisam vredjao, ali izgleda da u listu Danas vlada neka cudna vrsta demokratije. Mogu da zamislim da mi u Informeru ne daju da napisem istinu o Vucicu, ali nisam znao da je i ovde zabranjena istina.

  3. Eto, to vam je taj komunistički model vladavine. Čak i kad je vladar bolestan, to mora da se sakrije, radi viših interesa. A 26 miliona ljudi ne sme reč da kaže, ni u ovakvom trenutku?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.