Kisić Tepavčević: Počastvovana sam pozivom da budem ministarka

Ostavite komentar


  1. Valjda „koliko se NE KONTROLISE postovanje preventivnih mera“, „ministarka“?

  2. Pamtimo koliko ste mukotrpno radili i odricali se svega sto je karakteristika moralnog i casnog coveka.
    Da li ce Kon biti vas,zamenik u ministarstvu?

    1. Posle Zorana Đorđevića, mogu komotno i dresiranog majmuna da postave na mesto ministra.U svakom slučaju bi bar manje štete napravio…

  3. Najbolje profitirala.
    Gde su udomljeni ostali iz kriznog?

  4. U mom selu je vrhunac doci u Bgd,a tek postati. ministarka.

  5. Ko ce nas sada ,sa tecnim i gramaticki. Ispravnim. ,KNJIZEVNIM SRPSKIM JEZIKOM ,ISTINITO obavestavati o stanju sa korona infekcijom i transmisikom…???

  6. Lakrdija od pojedinih lekara.. gledam ovog cobanina, Dariju, niko da kaze ono normalno… ljudi setajte, vodite decu u prirodu, izbegavajte sa decom u prodavnicama ili tamo gde morate da ih gusite, iskoristite pogodnost vremena zbog imuniteta, idite tamo gde cete vise vremena provoditi bez maski, jedite zdravo, kuvano, izbegavajte brzu hranu, ne budite kao Darija pivce u kafic pa na orgije.. zivite zivot, pustite djavole.. joa mehanicara za zdravstvo i kpmpletni smo

    1. Dragi dr. Ristić, prvo pravopis naučite, a onda svakako, svi komentari su dozvoljeni.

      1. Domi,da li vam smeta ,ibode usi,kada Prof.fakulteta ne zna ZBIRNE IMENICE, UPOTREBLJAVA STRANE IZRAZE I RECI ( BILETARNICA,IZNOVA I IZNOVA,TRANSMISIJA ,ITD…mesa ekavicu i ijekavicu…..
        UCIMO OD SLOVENACA .DOK POSTOJI JEZIK,POSTOJI I NAROD !

  7. Divota ….dobra sansa za pokretanje i promovisanje modnih kolekcija a la dari ja……

  8. KAKO MOZE BITI ZATECENA?
    SVE JE RADILA ,DA SEDNE U MINISTARSKU FOTELJU.
    Cilj je ostvaren,idemo u nove provere. „

    1. ajde iseljavajte se vise… nemoj da ste jaje ko nikola kojo …. pustite nas da uzivamo a vi nam se smejte iz drugih zemlja..

      1. Oticice starosedeoci Srbije,jer je to Vas agresivni plan,koji ostvarujete.
        Toliko kradete ,da vam radnici nece trebati.,a para imate da uvozite sve sto vam srce pozeli.
        Podelicete SRBIJU PO GRADOVIMA ,.,BUDUCIM. VASIM. PASALUCIMA
        SVAKO CE DOBITI SVOJ PASALUK DA UZIVA U POGLEDU ,PROSTRANSTVU I LEPOTI..NAJLEPSI „TEFERIC „JE PORED REKE ( zato imamo Bgd na vodi,i jos da uklonimo most na savi)
        KONACNO ,VASE JE I NIKO VAM NE SMETA ( zeleznicka stanica,most ,sume u Kosutnjaku. I na Kalemegnanu. koje vas podsecaju odakle ste dosli .
        Sve ukloniti i uzivati ,“tefericiti ,“da vas niko ne podseca ko ste bili i odakle i kako. ste dosli.

  9. To si htela od početka tzv pandemije.
    Zato si po 5 puta davala različite izjave u vezi pandemije.

  10. A da VI“DANAS“ malo nađete pametnije i ptofesionalnije, koji će pisati o vašim i našim mišljenjim. Ako je to tako? Upitno je vaše opozicono prisustvo.

  11. Darija neodoljivo podseca na Fahretu, likom, stasom, usponom i poreklom.
    No ono sto je Lepa Brena uspela da dosegne za cetiri decenije, Dariji je poslo za rukom za jednu, cinici bi rekli, ne deceniju, vec godinu.
    Namera komentara nije da ikog povredi, tek asocijacija je isuvise snazna.

  12. Kakva pandemija kadrova iz Bosne u Vladi Srbije, u fudbalu, gde goj oces. Nema Srbijanaca dostojnih vlasti ?

  13. Koliko se secam Vucic je pricao kako treba smanjiti mistrastva jer kostaju skupo drzavu.Madjutim sada jos 3 nova gde se uhlebljuju partiski drugovi i dodjosi iz Bosne i Crne Gore?

  14. Jos jedna manekenka u nizu…. Odelca, frizurice, sminkica itd…. Sve iste (da ne kazem sta)! Ne mozemo po tom pitanju da sledimo primer EU gde su zene politicarke kao sav normalan svet! Kodnas sve neke barbike silikonske

  15. Rekao sam još kada je sl….. la narod Srbije o prvo zaraženom covidom 19 u Srbiji(i to svojom objavnom na TV) da je prvo zaraženi otkriven u Srbiji 01.marta,i D je nekoliko dana posle te njene izjave na tv o prvo zatraže om promenila svoj iskaz (zbog raspis……. a izbora 04.marta) verovatno je o…j rekao šta može da izjavi,objavila da je permutovala njen iskaz o prv o zaraženom covidom 19 ,i da je mislila prve nedelje u martu, a ne 01.madta kako je izjavila na tv tog prvog marta, još tada jbilo jasno kakvo svoje ja ima ta doktorka i da će u narednom periodu biti ministarka Vladi Srbije što se ispostavilo tačnim, jadna li si Srbijo, dokle bre više, ponižavanja i pljač……… a Srbije i naroda Srbije, valjda neće još dugo……

  16. Da je postala nova učesnica „Parova“ ili „Zadruge“, bila bi jedna od najinteresantnijih ličnosti medju ovim ljudima ali, biti ministarka u vladi R.Srbije, predstavlja neoprostivi greh i manu. Siguran sam da će hajka na ovu ženu biti neverovatna, sa tendencijom da je imalovaže u svalkom smislu te reči, ne zato što misle da je ona neodgovorna, nesposobna i neobrazovana osoba, već zato što ne mrzi Vučića ili, što tu, eventualnu mržnju, javno ne demonstrira.

  17. SVE ZA PORODICU.OTISLA ZENA,DOSLA SESTRA.
    KOJA VILA ZA OVAKVU ELITU SE SPREMA?
    Bajcetina i bivsa prva dama ,vole Dedinje,
    Premijerka vilu,vilu JOVANKE. BROZ( psiholozi objasnite gradjanima ) isto na
    Dedinju.
    ZA PREDSEDNIKA NE ZNAMO KOJI KRAJ VOLI.,SEM BUGOJNA I JAJINACA( prevazidjeno)
    Rodom Hercegovci,poreklom Bosanci,koji deo Bgd .vam je najmiliji?
    Al.najvise volim MINISTARSKU FOTELJU, ZA KOJU DADOH cast,svoju rec,,moral( da li sam ga imala?)
    Za kraj ,gde cu da zivim ,lako, cu ,privikavam se brzo i uspesno.

  18. Trudila se, radilo se i lagalo koliko je traženo! Zasluženo ulazi u Vladu. Da je istinu govorila nikad je ne bi izabrali. Kriterijum je jasan – poslušnost vođi! Sramota.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.