Koliko često idemo kod stomatologa?

Ostavite komentar


  1. Kakva bezvezan naslov ,pre bi se trebali zapitati kakav nivo zubno zdravstvene nege nudi država ,sramotno nizak nivo ,to odgovorno tvrdim kao Stomatolog u Sloveniji a njihova zdr.zastita nije ni priblizno kao u Austriji čiji sistem takođe poznajem,dakle sramotno da smo gori čak i od Albanije a za to je država odgovorna a resenje je na dohvat ruke.Koncesioni ugovor zavoda i privatnih Stomatologa i time bi bio resen problem a nebi bilo skupo .Prvo se država mora izjasniti o“ Stomatolozima „sa privatnih fakulteta koji nemaju Akreditaciju akreditacione komisije već kojih desetak godina već samo potvrdu sekretara za zdravstvo sto nikako nije equvalent Akreditaciji ,dakle ti kvazi doktori su nelegalni i obezvređuju trud pravih doktora Stomatologije !

    1. Nije se islo ni u vreme Tita, kad je sve bilo za dzabe. Vodili su nas kolektivno iz skole, pregledali svu decu, belezili sta treba da se radi u kartone a posle toga nista. Ne moze zubar da ide po kucama i pere i popravlja zube. Nama retkima koji smo odlazili uterali su strah u kosti popravljanjem bez anestezije. To njima na dusu.

  2. Da- to smo mi.Kod zubara idemo samo kad nas boli zub.Abortus nam je glavna kontracepcija.Cigareta sa crnom kafom nam je dorucak.Bensedin nam je ritual pred spavanje…Kod nas pojam prevencije i briga o svom zdravlju ne postoji.I da ,uvek nam je neko drugi kriv.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.