„Litiju za spas Srbije“ predvodili Noćni vukovi, šetnja do Hrama Svetog Save (FOTO)

Ostavite komentar


  1. „Nakon okupljanja ispred Patrijaršije SPC i čitanja molitve Oče naš, nekoliko stotina učesnika se, preko Terazija i Slavije, uputilo ka Hramu Svetog Save.“
    Draga nesposobna opozicijo, kako ne viditie da narod vapi da ga neko čestit povede, zbog vaše nesposbnosti ovaj narod će opet da padne u pogrešne ruke i opet će ga povesti neko ko nije dostojan.

  2. „nekoliko stotina učesnika“ , E SAD STE SE baš OSRAMOTILI!!
    BILO JE VIŠE OD 5.000 Učesnika…..
    Bio sam posmatrč i mogu to da potvrdim.

  3. Dopustiti da ratni zločinci predvode bilo kakav skup u Srbiji je ravno najgoroj veleizdaji.

  4. Treba da setate ispred Pinka i Hepija. To je generator kulturnog modela u kojem zivimo. Ako je to u redu onda nista.

  5. Polivina ovih litijasa pre dvadeset godina nije znala ni da se krsti a sada veliki vernici.

  6. I posle neko kaze „bar nas Rusi nisu bombardovali“… Ovo je gore i od bombardovanja.

  7. Ovi popovi kao cuvari porodicnih vrednosti i dece, imaju pravo da imaju seksualne odnose sa decom. Ako ovi popovi kao Kacavenda imaju seks se decacima, jel to crkvena i porodicna vrednost??? Budale!! Uozbiljite se!!

  8. Gde je šetnja protiv pedofiličara kojih imamo na svakom koraku, dokazano i pod okriljem naše crkve, protiv narkomana, odnosno dilera, protiv nasilja u porodicama (koliko je žena ubijeno ili povređeno samo tokom ove godine, ono što se zvanično zna), protiv nevaspitane dece i omladine koja svakog dana sve više kradu i otimaju, čak i bez trunke straha da će biti uhvaćeni, maltretiraju drugu decu, starije sugrađane, napadaju noževima one koji se usude da im se suprotstave?
    Zamolio bih, ako ikada opet počne rat na KIM (čvrsto verujem da neće), da idu samo ovi koji su bili na ovom skupu i svi oni koji su prodali kuće i zemlju na KIM. Zašto, pa zato jer kada bi se zapucalo, kao i obično sirotinja ide na ratište, kriminalci pljačkaju, više po unutrašnjosti Srbije, a ovi kvazipatrioti postaju bolesnici, ludaci i sl. odnosno nesposobni za bilo šta.
    Trebamo protestvovati, naravno, ako policija i sudstvo ne radi svoj posao kako treba, ako se ne hapse izgrednici, huligani, kriminalci, odnosno ako se adekvatno ne osuđuju isti, tako da se naša deca i građani osećaju ugroženo pa ne smeju slobodno da prošetaju svojim gradom, jer će možda neki lopov, narkoman, kriminalac da im otme novčanik, lanac, sat, da ih napadne, jer mu je neko eto stao na put, navodno ga zakačio laktom i sl., jer će neki ludak, pedofiličar da napadne naše dete i uništi mu život za sva vremena.

  9. Neka krenu na Kosovo. To su karakteri.Zajedno sa bradatim prodavacima magle.Bar ce se lakshe disati po Beogradu.

  10. Ma šta Vam je ljudi, ne paničite, pa samo su bajkeri, nindže i penzioneri razmenjivali sličice Moćnih rendžera.

  11. Zasto imam utisak da je u sve ovo umesana neka strana agentura? Isto kao onomad u Crnoj gori, prepoznatljivi menadzment izazivanja krize.

  12. Zloupotreba praznika. Pored toga, ovi ljudi ne prave razliku između gejeva i pedofila.

  13. Iskreni su – nemoj neko da priđe našoj deci, to je samo njihova privilegija a da ne odgovarju, da im sudski procesi zastare!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.