Kriva zato što sudi u korist penzionera

Predsednica Višeg suda Pančevo Stanka Simonović godinama na udaru lokalnih vlasti i medija

Ostavite komentar


  1. kriva što sudi u korist penzionera. Iščitala sam članak i pročitala da g-đa sudijnica radi profesionalno, u skladu sa zakonom. G-đa Simonović ne sudi u korist penzionera, nego poštuje zakon. Poštovanje zakona je ono što nedostaje srpskom pravosuđu. Pretpostavljam da ime i prezime g-đe Simonović ne može da se nađe u predmetu vezanom za kragujevački pravni fakultet, za aferu Index koja izgleda čeka zastarevanje. Devedesete su za nama, ali reforma pravosuđa ni nakon devetnaest godina nije ni započeta, te zbog toga nikada mi nećemo postati uređena država. Poštovanje g-đi sudijnici koja radi u skladu sa zakonom. Pretpostavljam da njoj i njenoj porodici nije lako, jer se ko zna koliko malih šrafova potrudilo da im zagorča život i upiše poen kod nadređenog, sa nadom da postoji nekakva ravnoteža i da će svako ko uživa u hajci na njenu porodicu i nju biti pošteno nagrađen.

  2. Da je više sudija kao što je gđa Simonović, Srbija bi bila mnogo bezbednija i mnogo lepša za život.

  3. U Srbji je sumrak pravosudja, retki su ljudi poput Simonovicke. Ja zato idem petkom na proteste u Pa i osecam neku zdravu energiju koja ce napraviti Pancevo boljim.

  4. Ako ste citali kriva je zbog nepotizma zaposlila cerku uz niz propusta i neistine.Ali sta da se radi sa tim se treba pomiriti i priznati ,hocemo mlade sudije ne trebaju nam iskusni i dostojni svoje struke saradnici sa 10 cak i 15 godina staza ,ne treba da id suda pravimo gerentologiju ,rece neko od mladih izabranih sudija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.