Krivične prijave zbog ubistva mačke

Ostavite komentar


  1. Posmatrajmo srvari i iz drugog ugla.Svako ima praavo da ima kucne ljubimce i da za njega to predstavlja licno zadovolstvo.Ali zamislite situaciju i okruzenje u kome ja zivim sa mojom porodicom.U kvartu gde zivim cetiri kuce ispred nas,tri levo od nasi dve iza nas imaju izrazenu ljubav prema mackama.Suma sumarum,,u mom dvoristu paradira u proseku od 20 30 macaka i macica.Posto imam veliki travnjak star preko dvadeset godina i tvrdim da nema boljeg ni u Beogradu,on se i komsijskim mackama itekako svidja. Zato ja svaki dan moram da ocistim 5-6 njihovih izmeta.Ako to odmah ne ocistim tu se trava za 5 dana osusi.Usput,ja menjam komsijsku ljubav,pa uvek odrzavam cistu fontanu da mace ne ostanu zedne.Ratan garnitura za sedenje pod tremom im sluzi za uzivanje,a o dlakama i opasnosti zaraze na stolicama da ne pricamo.Uz sve to,prvi komsija do mene ima labradora.Zbog staha od lopova napravio je fantastican izum,ali me cudi da ga jos nije patentirao.ON JE U BOKS KOD LABRADORA STAVIO DVE VELIKE METALNE SERPE KOJE LABRADOR PO CEO DAN GURA I PREVRCE.Kako to zvuci kada serpe krenu da treskaju po betonu se ne moze opisati.ALI BATO TO JE NAS NOVI SRPSKI ALARM.IMA I 2-3LETVE,PA KAD IH PAS KOTRLJA,ONDA OBIJAC POMISLI DA DOMACIN RADI NESTO U SUPI I ODUSTAJE OD PROVALE.Toliko opravima vlasnika da imaju svoje kucne ljubimce i pitanje.Kad se otrgne neciji pas i povredi ili ubije nekoga,onda je to krivicno delo,a kada vas neko psihicki ubija godinama to je samo njegova ljubav prema zivotinjama.

  2. Mučenje životinja je simptom psihopatologije. Po pravilu, beztestosteronski muškarci, opterećeni svojom intelektualnom, fizičkom, seksualnom impotencijim, frustraciju leče iživaljavanjem nad manjima i slabijima od sebe. Sledeći stadijum je iživljavanje nad decom. Stoga, ovaj otpadak i ispljuvak koji ne može ni ljudskim biti nazvan, ali ima inicijale T.K. (zašto samo inicijali, štitite li čin ili počinioca čina) strpati doživotno u zatvorsku ludnicu i i time spasiti sledeće žrtve.

    A ti, Pero pred ludnicom, stisni zubiće, skupi to malo hrabrosti i uputi se pred komšijska vrata i reci lepo komšiji šta ti smeta. A ako ne uspete da se dogovorite, postoji komunalna ili druga policija koja treba da zaradi platu usklađujući komšijska ponašanja sa postojećim zakonima. Ipak smo mi vučićeva Srbija u kojoj teče med i mleko a policija radi svoj posao tako dobro da im evo povećaše i plate. Zato, iskoristi momenat.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.