„Ljubica Gojgić uvučena u rijaliti kakofoniju i verovatno se još oporavlja od šoka“: Sagovornici Danasa o TV duelu Mitrovića i Manojlovića

Ostavite komentar


  1. Zanimljivo da niko nije primetio ili nikom nije interesantno to što je mitrovic izjavio da je borba za nacionalnu frekvenciju borba za 15% gledalaca koji zive na cukama, jer ostali imaju kablovsku!

  2. To nije tacno. 85% srba ima kablovsku ? To je laz koja je proverljiva.

  3. Najbolji rezultat emisije je da je Mitrović javno pokazao svoje lice. Blago rečeno problematična osoba koja nije sposobna da kontroliše svoje postupke a kamo li da upravlja nekom firmom.

  4. Morate to slikovito ili brutalno da objasnite Žeksu. On ne razume zakone i pravila, iza njega je vlast. Ušla lova u džepove i voda u uši!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.