Medicinska škola u Zaječaru obeležava 75 godina postojanja 1Foto: Medcinska škola Zaječar

Ove godine navršava 75 godina postojanja Medicinske škole u Zaječaru i tim povodom škola priređuje niz događaja, od ponedeljka 22. do petka 26. maja.

Jubilej je od izuzetnog značaja za Grad Zaječar i Timočki region, s obzirom na činjenicu da je Medicinska škola u Zaječaru jedina državna obrazovno-vaspitna ustanova iz područja zdravstva i socijalne zaštite u Zaječarskom i Borskom okrugu.

Programom je predviđeno da u ponedeljak, 22. maja, u dvorištu škole, od 11 do 13 sati, bude realizovana aktivnost „Pitajte nastavnika“. U 10:45 minuta, u sali za fizičko vaspitanje, počeće turnir u odbojci.

Dan kasnije, u utorak, 23. maja, od 11 do 13 sati, u centru grada, ekipe prve pomoći Medicinske škole, „petlića“ Crvenog krsta i Vatrogasnog bataljona, izvešće pokaznu vežbu.

U sredu, 24. maja, od 16 do 18 sati, biće organizovana tribina sa bivšim učenicima škole i susret sa penzionerima Medicinske škole, dok će od 18 sati, u prostorijama škole, biti organizovan kviz „Fame The Game“.

Za četvrtak 25. maja u 8 sati, planirana je podela promotivnog materijala po osnovnim školama, u 10:45 planiran je turnir u stonom tenisu, a za 18 sati matematički kviz.

Poslednjeg dana, u petak 26. maja za 18 sati planirana je predstava “Istorijat škole”, koja će biti izvedena u pozorištu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari