Leo Mesi je postigao gol u Primeri posle 126 dana, ali ni to nije bilo dovoljno Barseloni da osvoji bar bod u derbiju 22. kola protiv Valensije na svom terenu. „Slepi miševi“ su zasluženo slavili 3:2 i potvrdili da Katalonci pod vođstvom Tate Martina ne pružaju partije na kakve su navikli svoje navijače.


Mesi je poslednji put pogodio u borbi za bodove još 28. septembra prošle godine protiv Almerije, a njegov gol u 54. minutu iz čini se prestrogo dosuđenog jedanaesterca samo je dao nadu Barseloni da će izbeći poraz. Ipak, tek pet minuta kasnije Alkaser je pogodio mrežu Valdesa i spakovao bodove za Valensiju. Prethodno su se u strelce upisali Aleksis Sančez za domaćina, odnosno Pareho i Pjati za goste. Na ovaj način Barselona je prekinula niz bez poraza na Nou Kampu, koji je otpočela nakon neuspeha protiv Reala aprila 2012. godine.

U premijernom meču nedeljnog programa Elče je kao domaćin savladao Almeriju sa 1:0, a sva tri boda svom timu doneo je Erera pogotkom u 58. minutu. Elče je tako preskočio Almeriju na tabeli, koja je sa 22 boda ostala tik iznad zone ispadanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari