Milica Pejanovic Đurišić: Okreće novi list

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Uvek su mi bili simpatični ti koji „okreću novi list“ uvek nekako posle izgubljenih izbora, nikada i nikako pre dok je vlast čvrsta i neokrnjena…

  2. Gospodjo, Pejanovic, kako ne napustiste DPS, pre vise godina, nego sad, kada ste izgubili vlast? Sad prodajete finocu i cestitost. Vas gazda Milo mi je odvratan, ali ispali ste gori i neposteniji od njega. Vi ste, tipicna, politicka kurva.

  3. Sve tu ostaje isto samo sto se ona vec sada sprema za sledece izbore . Jos ce nastati stranki od Milove , a ovi treba vec sada na to da racunaju i da se i oni spremaju . Cim se oformi jedna odmah treba njoj suprotstaviti drugu stranku i tako redom .

  4. Bravo!

    Nadam se da će zajedno sa sobom povesti ceo DPS na smetlište istorije, gde im je i mesto.

  5. Nije Milo svuda izgubio. Pobedio je u Plav i Gusinje a možda i u Rožaje. Za vlast mu fali samo jedan glas. Malo fali, mnogo kvari.

    1. Teško političaru, koji je najomiljeniji medju neprijateljima sopstvene države. Milo Djukanović je bio tipični „Trojanski konj“, u službi albansko-bošnjačko-hrvatskog lobija, koji je, uz pomoć te „Trojanske konjine“, pripremao teren za ono što smo već gledali na Kosovu i Metohiji.Za sada im je bilo glavno da eliminišu i rasture „remetilački faktor“ odnosno ljude koji su odrasli i vaspitavani na srpstvu, kosovskom mitu i junačkoj crnogorskoj prošlosti. Milo Djukanović se samo pravio da je on zajahao tog „konja“ a ne da je bio samo poluga u rukama onih koji uvek, iz senke i nenametljivo, vuku dobro i unapred smišljene poteze. Doduše Milo je „obrstio“ dosta od imovine Crne Gore, tako da je njemu svejedno da li je jahao ili bio jahan. Kako ono beše, „Za dobru svinju nema loših pomija“.

  6. A tako se to danas zove: Okrenuti novi list! Vrlo lep eufemizam za vrlo ruzan cin! A razlozi sve necasni, te nije joj postavljen muz, te nije ona licno uspela i tako sve u nedogled samo licni a nikako partijski razlozi. Ali s obzirom koga napusta nije mi ni zao jer je on jos mnogo faktorijela gori (ona zna sta ova rec u matematici znaci)!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.