Milion dinara za specijaliste

Grad Užice najavio stipendiranje volonterskih specijalizacija za lekare

Ostavite komentar


  1. He, he Vidoje priča o specijalizantima medicine 🙂 Bolje da nam pokaže jednog kolegu studenta koji je studirao sa njim. Užička gradska vlast je krcata kupljenim diplomama, za neupućene.

  2. pare poreskih obveznika se trose da bi se finansirali clanovi stranaka na vlasti.dr slavka i dr bozovic su delili specijalizacije iskljucivo clanovima sns-a,bogatim poznanicima ili buducim clanovima sns(onim vrbovanim za potpis),i sad ponovo novac koji placaju svi gradjani ide za kupovinu novih clanova.Ako nema dovoljno specijalizanata onda sistem koji je kreirao sns ne valja,nemamo vode,nemamo vazduha,nema parkinga,nema slobodnih mesta ni na groblju,a oni novac da trose da zakrpe rupe koje ostaju iza nesposobnih.

  3. 10.3 je stopa koju svaki zaposleni izdvaja za zdravstvo,i sada ce i novac koji je mimo toga uplacen za funkcionisanje grada biti prebacen za zdravstvo.onda je stopa poreza za zdravstvo 15%.onda neka AV objavi da je na neposten nacin,i uz pomoc poslusnika iz lokalne samouprave, povecao stopu doprinosa za zdravstvo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.