Milomir Marić: Ne popularizujem kriminalce, ja sam njihov sudija i psihijatar

Ostavite komentar


  1. Nekada si bio covek kome sam se divio a sada si spao da radis kod kriminalca i za kriminalce

  2. Ti si im „sudija“ jer ti je KGB namenio tu ulogu i zato i imas platformu na vasoj Televiziji. Tebi bi trebalo zabraniti da stopalom krocis u Eu i Ameriku jer si megafon Putinovih eskadrona u Srbiji. Vi i zelite gradjanski rat. Cuj sudija i psihijatar

  3. Na zalost kriminalizacija drustva i zatupljivanje nacije je drzavni projekat.Ovo su samo posledice.Po kojim kriterijumima ova kanal zasluzuje nacionalnu frekvenciju?Stidim se gde zivim.

  4. Zbog ovog Marica deca u Srbiji misle kako je najveci heroj u istoriji Srbije Arkan, a posle njega Knele,..

  5. Polako, i on ce tamo gde i kolega sa pinka i sve te koje promovise. Moramo da se nadamo.

  6. Шта је људима у овој земљи?? Какав судија и владика ? Свако ко има здраве очи о уши види на шта личе те „емисије“.

  7. Da Maric prikazije svoje kriminalce tako da im se divi, i upravo ih popularizuje, njegovi ironicni komentari, sa podsmehom upucenomne samo sagovornicima vec i nama gledaocima upravo izgleda kao da nam se ruga, nekad imam utisak da to upravo radi. Uziva da sve ismeva. Treba ga penzionisati i ukinuti Happy.

  8. Maric tog coveka ne treba komentarisati jedino ocekujem da on i Mitrovic budu u zatvoru jednog dana za sve stosu uradili aposebmo zbog promovisanja nasilnika i nasilja , barse nadam!!!!!!

  9. Nit si sudija nit psihijatar,za to treba skola,dali negde na periferiji tvog mozga mozes da vidis kakvu stetu pravis??!!.

  10. A sa kojim to stručnim kvalifikacijama obavlja taj „društveno-korisni rad“ u javnom medijskom prostoru i za to sigurno ne dobiva crkavicu?
    Licemer.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.