Miloš Jovanović: Pitanje N1 bilo sramno, nisam nikog uvredio

Ostavite komentar


  1. Čovek koji manipuliše i mrlja. Ni na jedno pitanje ne daje odgovor osim mantre „Kosovo, Kosovo!“.
    Kosovo je osvojeno 1912 od strane Srbije sa idejom da bude kolonija a Srbija da postane kolonijalna sila, tad je to bilo popularno.

  2. Naravno kriva novinarka zato što pita. Jovanoviću bedan si da bedniji ne možeš biti. Budi muško pa se izvini kao čovek.

  3. Ovaj covek je medijski sveprisutan
    Njegova medijska izlozenost potpuno je suprotna njegovom znacaju, politickom i bilo kom drugom
    Ima neki razlog?

  4. Neverovatno je koliko ta urodjena ili stecena zloba moze da potpuno unisti jednog pretpostavljam pametnog I obrazovanog coveka. Marijan Risticevic se bolje kontrolise od njega.

  5. Mrljo, prouči malo istoriju. Najveći deo teritorija Kosova i Metohije osvojio je od Vizantije još Stefan Nemanja oko 1182, a preostale delove pripojio je državi Nemanjića njegov sin Stefan Prvovenčani. Dakle, 730 godina ranije nego što ti misliš

  6. Mene jesi.
    Stalno koriscene konstrukcije:
    „Ja Vam necu pricati o bla,bla,truc,truc zato sto sam JA (pa sve najbolje o sebi)“
    u javnim nastupima je tvoja ruzna nestilska figura.

  7. Čovek je potpuno u pravu. Možda je poređenje nespretno izabrano, ali teritorija zemlje se ne prodaje, bez obzira na moguću materijalnu štetu.

  8. Saučesniče u izdaji, Ućuti! Sad nam je svima jasno zašto si danima lagao na svim Vučićevim televizijama!

  9. Ovi sa N1 jedan umislili da su beli medvedi i da mora da dobiju odgovor samo koji se njima sviđa, pitate šta hoćete, a odgovor ćete dobiti onakav kako upitani misli a ne po vašoj želji, pogledajte samo vaše ponašanje prema ovim novinarima sa tv sa nacionalnom frekfenciom, da nije tužno bilo bi smešno

  10. Izmedju Kosova i Evrope biram Evropu.Akoo je Beckovicu i Jovanoviću majka Kosovo nek odu kod mame.

  11. Čim si izdao generala Delića ti si otpad! Takvog čoveka izdati aman covece bozi,da sam na tvoje mesto obesio bi se!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.