“Osećao sam se užasno, ova prevara uzima maha”: Milovan Bojić za Danas o “dipfejku” u kojem preporučuje medicinski preparat

Ostavite komentar


  1. Prvo, da se srblji ne lažemo ovaj čovek je bio prevara od kad se pojavio na javnoj sceni. Drugo, ovo mu je uradila ekipa iz njihove velike prevarantske vlasne familije ali iz porodice koja trenutne sve jaše pa se zbog male bare a puno krokodila dovatila i njegove glave. To imitiranje AI glasom na stvarne snimke ljudi koji se diskredituju u ovoj zarobljenoj Srbiji može da radi ko ima sve resurse te tehnologije u svojim rukama…a to smo videli ko je…zar ne? Ta tehnologija je već korišćena onomad na roze upljuvku od televizije.

  2. Bojić, jel’ strašno kad neko obmanjuje javnost? Naravno da jeste. To najbolje znamo mi koji se itekako sećamo JUL-a i tvog delovanja u JUL-u.

  3. Ове треба наградити. Успели су ову и оволику величину, од рада и поштења, да доведу до оваквог стања.

  4. Fore za primitivan narod.
    Skreće pažnju na reklamu. Kao bez njegovog pristanka. Šio mi ga Djura.

  5. Postoje fajlovi koji reklamiraju neproverene proizvode koristeci likove poznatih doktora. Te mreze treba dobro proveriti i prevarante pohapsiti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.