Mirjana Karanović poručila košarkašima koji zidaju na Vračaru: Neću da me zabetonirate

Ostavite komentar


  1. Beograd već odavno ne pripada Beograđanima, već razbojnicima „investitorima“.

  2. Luka Bogdanovic – pasenog nedodirljivog Novaka Djokovica! Samo takvi mogu dobiti SVE da bi gradili na Vracaru!

  3. ima li u ovoj zemlji strucnjaka koji zaista znaju svoj posao? pod 1. – sta je to prostorno planiranje a da to ima nekakvog smisla. osim sto su odredjeni vlasnici objekata placali te objekte sa infrastkurom koja je bila uracunata u cenu. krse se prava vlasnika, krsi se katastar, krsi se izgled dela grada.. opste bezzakonje.kranji rezultat-u nedostatku zakona i prostornog planiranja, gradjani ce bukvalno sedeti jedni drugima na glavi

  4. Kada su bušili u Nedeljicama, niste se bunili, sada buše i kod vas, ako!

  5. politicki sam sve suprotno od mire, ali ovo je stvarno nezgodna situacija, potpuno je razumem i nadam se da ce nesto uspeti da isposluje

  6. Epilog ce biti zida se zgrada ali ce ovi fensi poznati bez pogleda dobiti stanove sa pogledom u novoj zgradi .

  7. Ako je neko poznat i priznat u nečemu ne znači da je dobar čovek već samo dobar u onome što mu je doneo taj posao. Naj bolji primer dobrog sportiste i lošeg čoveka je Šapić.

  8. Sebičari naši.Isti su svi.Samo kad su lični interesi ugroženi.Dotle bi bila direktorka za izgradnju Beograda bez problema.

  9. Rodila te mama na Vracaru. Sebicna zeno, ti hoces prostor za zivot, a drugi netreba da zive, njima netreba prostor? Postala si tipicna nadzak baba. Da ti nije Kataniceva ostala od dede?

  10. Upravo zbog ovoga Srbija ne želi u EU, pošto nam u principu odgovara bezakonje i hajdučija.

  11. Beograd najveća kasaba. I što je najgore ne ide na bolje, kako bi se očekivalo u razvoju jednog grada, već na gore. Ceo grad će postati Kaluđerica.

  12. Verovatno ce Mirjana dobiti stan u toj novoj zgradi sa lepim pogledom kao kompenzaciju za ovaj sad. Ostali su nevidljivi i mogu da kukaju koliko hoce, bas ih briga. Tako se vecina poslova zavsava u Srb.

  13. Tako gospodjo Karanovic, otpor treba dati i staviti pod lupu javnosti ove bahade diletante.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.