Miroslav Mika Aleksić tužio „Danas“ i Milojka Pantića

Zbog autorskog teksta koju je naš list objavio 1. februara o nastavniku glume optuženom za silovanja i polna uznemiravanja polaznica škole "Stvar srca"

Ostavite komentar


  1. Citav ovaj slucaj posmatrajuci sa strane dovesce do toga da ce Aleksic posle visegodisnjeg povlacenja po sudovima na kraju biti oslobodjen, iz prostog razloga sto je silovanje bez materijalnih dokaza i posle 10 godina od izvrsenja tesko dokazivo…a ako podjemo od toga da je samo rec ostecene dovoljna iduci tom logikom svako bi svakoga mogao optuziti za bilo sta i uz pritisak medija i javnosti i osuditi.

  2. Sramota a jos veca bi bila da se ako je tacno sta mu se stavlja na teret da ga oslobode.Adusevni bol procenio na 150000 dali mu toliko mslo vredi dusevmi bol

  3. Aleksić da se pridruži Bjeli i da ga opozicija kandiduje za Bjelinog pomoćnika za pitanja blefa i seksualnog obrazovanja, a Bjela će udarati s leđa one koji budu na pogrešnom mestu kad on bude prolazio, a Aleksić terati na umivanje. Jeremić će surovo lustrirati, Đilas će ostavljati bez posla sve one koji su glasali za Vučića, a Marinika će biti državni optužilac, a dokazi neće biti neophodni. Bitno je samo da nekoga optužite i oni idu kod Jeremića, Đilasa, Aleksića ili Bjelogrlića. Kad se na kraju podvuče crta Aleksić će pripojiti proces napastovanja i sportskih kletvi Milojka Pantića i tražiti duševne olakšice. Inače, svi čekaju na revanš sporskog asa Milojka Pantića.

  4. Ako u skorije vreme ne počne sudjenje, aleksić će tužiti i silovane devojke za pretrpljenu duševnu bol i narušen ugled.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.