MOD: Stanovi koje odbijaju stanari „Bristola“ (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Ja bih se u ovakve stanove odmah uselio, samo da mi Vulin kaže kada će privremeni smeštaj U OVAKVIM STANOVIMA POSTATI TRAJAN!?

  2. Zašto im se dodeljuju kao privremeno rešenje,zašto im se ne daju kao trajno rešenje?Koliko može da traje privremeni smeštaj?Šta piše u ponudi stanova koliko će i pod kojim uslovima biti korišćeni,nisu ni stanari naivni,da ih posle par meseci izbace .

    1. Kako i zbog cega je grad Bepgrad postao vlasnik stanova u blolu A, gde je kvadrat bio od 2000 do 2600 evra?

  3. Kljucna rec u celom tekstu jeste PRIVREMENI smestaj. Naravno da treba da odbiju smestaj iz kog ce ih isterati nakon 6 meseci.

  4. Ovi stanovi će im trajati koliko i naftna polja koja je svečano otvorio Slobo, ili koliko i štednja kod dafine i jezde….

  5. Treba se useliti , posle Revolucije ce svakako biti doneta resenja o Vlasnistvu

  6. Kakvo bacanje prašine u oči! Oni ne odbijaju smeštaj, nego neće PRIVREMENI smeštaj! Dosta laganja, BRE!

  7. Pa sta vi hocete kad dobrocudni Vulin koji se jedva izborio preko tetke za stan a vama privremeno preko Beograda a vi necete iz privremenog u privrmeno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.