MUP podneo krivičnu prijavu protiv jutjubera Baka Praseta

Ostavite komentar


  1. Ocigledno nasem narodu nisu poznati detalji propisa. Maloletnici smeju da stupaju u dobrovoljne seksualne odnose sa punoletnim licima, jer je takozvani uzrast pristanka kod nas 14 godina. Ako je zenska osoba sa kojom se dopisovao bila mladja od toga, onda je to zaista problem ali ako je iznad toga, zakon ne vidi problem – i ne treba ni ga da vidi. Osobe svih polova sa 15 godina treba da znaju sta rade i sa kim rade, jer su to osobe vec radno sposobne i samostalne.

    1. U Srbiji veliki broj ljudi nije sazreo ni sa 50 godina, a kamoli sa 15. Pogledajte predsednika. Školski primer infantilnosti.

    2. Problem je u zakonu kada je razlika između lica veća od 5 godina. On ima 22, 23, koliko već. Ona ima 16. Mislim da je sve jasno. Čovek u tim godinama ne bi trebalo da se bakće s klinkama.

  2. Naši smešni zakoni. Jednog momka od 21 godine su sudski maltretirali zbog ljubavnog odnosa sa devojkom od 17 godina.

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 8

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.