MUP: Uništeno oko 15.000 komada oružja

Ostavite komentar


  1. Ovo je MUP organizovao kako bi osporio navode opozicije, koji su tačni, da je firma GIM prodavala „oružje oduzeto ili vraćeno od strane gradjana“. Sve je vrlo providno i stvari će se otkriti tek nakon pada ove vlasti.

  2. Ono sto nije unisteno kupio je Tata na kilo i „vrlo povoljno“ prodaje po svetu. Lovely dzabli.

  3. To je surovo ponasanje MUP-a prema civilnom stanovnistvu. Bilo bi bolje unistiti MUP-a a narod ostaviti naoruzan da u svakom trenutku moze da se samostalno brani i odbrani od zlocina. Svugdje u svijetu civilno stanovnistvo posjeduje naoruzanje, pa zasto bas u Srbiji da nije dozvoljeno? To nije nikako korak napred nego tri nazad. Savjetnicima koji daju savjete MUP-a, kao i samom MUP -a preporuci bi da napuste zemlju Srbiju i idu tamo gdje nema naoruzanja a narod ostave u miru i slobodi da zivi.
    EU i UN obavezali su se da ce da razoruzaju teroriste na Kosovu, pa su ucinili suprotno a blentava vlada pita zlocinca kako da sacuva zivu glavu i prima glupi savjet.

  4. Trebao bi da se donese zakon da prilikom uzimanja oruzja MUP duzan da plati to oruzje obicnom coveku, jer drzava mu nije kupila to oruzje, za to je neko dao novac..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.