MUP zaplenio lamborgini sina Vučićevog kuma

Ostavite komentar


  1. Bez brige narode, bice vracen urgentno i uz izvinjenje. Ko bre u ovoj zemlji sve da oduzme Pani bilo sta.
    Znate onu „ne moze nam niko nista“

  2. Nije fora, biće „prekoračenje ovlašćenja, vratiće auto i platiti mu zbog“ neprijatnosti “

  3. Odneli mu ga do prve pumpe,ostao bez benzina,a novinari odmah napišu najgore! Pa nije kumče dugme!

  4. Farsa i predstava. Namerno odabran upadljiv auto da ga kao svi zapamte pa da bude efektnije.

  5. Nista nam ne znači to znači nam samo da ga zatvore da odlezi zatvor i da to javno objave nikakve kazne niti oduzimanje vozila samo zatvor 6 m za prvi put ako se to desi priznamo policiji ako bude zatalaskano to će biti bruka za policiju onda nisu trebali ni da pokreću taj čin prema tom čoveku.

  6. Da mu ga malo oprave i urade mali servis pa da mu ga vrate, e ko ne živi u srbiji ne poznaje te seoske fore AV.

  7. Tatu i kuma uhapsiti oni su ga vaspitali i to dozvolili. Da su iole pametni normalno bi se ponasali i uzivali al seljacina dok ima malo vise nego sto treba to na ovakav nacin pokazuje. U rudnik nek kopaju rucno ugalj.

  8. Ja ne verujem da je to Vucicev kum,Vucic brine o svojim prijateljima a kamoli o kumovima.Primer je FSS a ima i jos mnogo primera

  9. Ovo je atak na Srbiju! Sutra ćete drugome sinu oduzeti Ferari, kćerki Maserati, supruzi Porše…

  10. Dete je bilo pod stresom- teraju Vucica da potpise Sporazum! Siroto Dete…

  11. Todor
    27. marta 2023. u 22.10
    Poreklo novca za vozilo? Zaradio.
    I on je nosio gajbice? Vrlo donosan posao u Srbiji!:)

  12. E, neces, Lamborgini, vise da divljas drumovima, da se bahatis i vredjas policiju! No, no, sad ces da vidis kako je to kad te nezno prebacimo na dva-tri dana u toplu garazu, pa te uglancamo, da se tatica i Kum ne naljute kad te vratimo!

  13. Ako je pocinjeno krivicno delo, pa je oduzato sredstvo kojim je pocinjeno, mora biti uhapsen pocinilac krivicnog dela i biti u pritvoru, dok se ne podigne optuznica. Da li je i ovde taj slucaj?

  14. Za te krininalce narod glasa od 2012, kao i u vreme Miloševića.

  15. Veći je problem na koji način je vlasnik došao do novca kojim je kupljen Lamborgini?!

  16. Lambordzini, maserati za kumove sve ce dati
    nije da ih ima malo do svih mu je isto stalo.

  17. I treba da mu se zapleni, uz put posao za tužilaštvo jer je vredjana država koju službeno predstavljaju policajci, to je krivično delo, pored zatvora od jedno tri godine, novčana kazna od nekoliko miliona dinara jer je JAVNO vredjana država koju predstavljaju policajci nije to izgovoreno na nekom skupu već preko medija koje prate svi gradjani i poljoprivrednici i zanatlije, dosudjeni novčani iznos uplatiti za pomoć invalidima udruženjima jer su u njima oni koji su očuvali ovu državu i njene institucije, grb i zastavu. Nakon ove dve mere treća je zabrana upravljanja motornim vozilom u vremenskom trajanju koje će utvrditi psihijatri veštaci, ALI će Sud na kraju reći da li je to vremenski ograničena ili doživotna zabrana. Čovek je očigledno u problemu sa svojom psihom i neophodno ga je prevaspitati na malo oštriji način. Eto, mislim da je ovo ispravno i sve drugačije mimo ovog postupanja vodi Srbiju u MRAK.

Ostavite komentar


Društvo

Šta policija radi kad nestane dete - izazovi i procedure 10

Šta policija radi kad nestane dete – izazovi i procedure

Asistent na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Marija Tasić rekla je za RTS da je procedura kada neko nestane jasna i da je veoma bitno kada i ko je prijavio nestanak i koliko se razlikuju vremena od kada je primećen nestanak i kada je on prijavljen. Poziv građanima da učestvuju u pronalaženju dvogodišnje devojčice Danke Ilić jeste poziv da daju sve raspoložive informacije, ali ne da samostalno vode istragu, kaže Tasićeva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.