Muž pevačice Jelene Marjanović uhapšen zbog ubistva

Ostavite komentar


  1. Sve ste lepo smislili. Znali ste od samog starta ko je ubica. Cekali ste povoljan momenat. Zadrugu i pink gleda cela moronizovana nacija. Naravno da ce biti udarna vest. Dakle, cista taktika. Kljucni dokazi se prikupljaju u prvih 48h.

  2. Ovo saznanje sa cvrstim dokazima je najverovatnije odavno poznato profesionalcima koji su na njemu radili. Svi znamo da je trenutak odabran iz dva razloga: da bi se dalo malo prostora za senzacionalisticke paranovinarke najave g-dinu Maricu, ne bili ucarili na ovaj monstrouzan nacin jos vise papa, subintelektualnim profiterstvom, i drugo, dobro se zamislimo o konteksu van same vesti: zasto je bas sad objavljena, a po recima ministra resornog, tek ce usledidi redovna "na kasicicu" pojasnjenja, tek toliko da se javnost pored moronizovanih emisija, od kojih jedva da i da moze da se pobegne kad se ukljuci tv, recimo jedino na neki History ili sl., ne zapita da li se mozda ovim kamufliraju neki po sve nas, drustvo u celini, lomovi i to pre sbega ekonomski. Moralno-intelektualno je malo sta ostalo za "potpalu" i sagorevanje.

    A vi gospodo intelektualci sto sedite po fakultetima, savetima, akademijama… gledajte sve ovo i pasivno ucestvujte u ovoj naprednjackoj saranadi bez trenutka preispitivanja, pa kad vas budemo za 10. godina susretali kraj kontejnera gladne i istrosene, mozda i malo razmislite kud ste svojim necinjenjem doveli ovo drustvo. Slutim prema svim objektivnim parametrima jedan tezak ekonomski slom, nadam se bez socijalnih nemira koji to obicno prate.
    Prozivam i gospodu sujetne opozicionare da isciste svoje redove i sednu sa nezavisnim intelaktualcima i strucnjacima i naprave program za spas ove izmucene zemlje. Tek tada bi se i pokrenula masa, koju vi sada etikatirate kao gomile apaticnih.
    Na koncu svega, pitanje je da li bi se ovakvi straviscni zlocini i dogadjali, da nam je drustvo daleko ekonomski i politicki stabilnije, prosvecenije, da imamo istinsku sveobuhvatnu prevenciju nasilja u porodici, i generalno u svim drustvenim grupama.
    Dosta vise prenemaganja, ispiranja mozga, pokrenute ljude, istaknite plan i konkretna zajednicka resenja, nije to utopija, ima primera svuda u svetu. KO zna Sigampursku istorijsku pricu, razumece. Samo osnivanje narodnog masovnog pokreta na celu sa profesionalcima, intelektualcima, dokazanim biznismenima, ekonomistima, lekarima, sociolozima, nekorumpiranim novim politicarima ovde nesto moze da resi. Sve ostalo vodi gasenju, vec sada na zalost, potdrzave.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.