Povodom vesti o izrešetanim kućama u Petrovaradinu, gde svake večeri od četvrtka nepoznate osobe ispaljuju rafale čije su mete kuće i automobili, načelnik Policijske uprave Novi Sad Siniša Radaković kazao je da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na identifikaciji osobe koja je ispalila nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u Petrovaradinu.

– Policija je u tom delu grada pojačala broj patrola na ulicama kako bi pronašla osumnjičenog i rasvetlila sve okolnosti u vezi sa ovim događajima u kojima nije bilo povređenih. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzimaju sve zakonom predviđene mere radi obezbeđenja sigurnosti građana i njihove imovine – naveo je Radaković.

Nekolicini porodica u Petrovaradinu meci su završavali u spavaćim sobama, ali na sreću niko nije povređen. U dosadašnjim šenlučenjima stradalo je bar pet kuća i dva automobila. Incidenti su uznemirili stanovništvo Petrovaradina, koje strahuje za svoju bezbednost, a za sada ne postoje ni pretpostavke ko bi mogao da bude izvršilac ovog dela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari