Izjave i biseri srpskih političara tokom 2021. godine (VIDEO)

Ubi nas njihova reč

Ostavite komentar

  1. Predlog redakciji – Spojte ovu kolekciju naprednjačke pameti i znanja u jedan video i postujte ga na sve video platforme (YT, Vimeo,…). Bice zanimljivo i budućim generacijama.

  2. Rekoste u naslovu, „Biseri političara“, a izgleda da drugih političara, osim ovih na vlasti, u Srbiji i nema. Ili, oni nemaju svoje „bisere“. Ili, vi ne „pokrivate“ taj deo.

  3. @Vladdimir – ti „drugi političari“ ne mogu da dodju do izražaja od „ovih na vlasti“ jer nemaju nikakav pristup medijima sa nacionalnom frekvencijom. Zato su njihovi „biseri“, kojih verovatno ima, nepoznati širokoj publici.

  4. A gde su izjave opozicionih političara? Gde su izjave o „uzoravanju autoputeva“, rušenju fabrika, rasterivanju investitora, o vraćanju obrađivanja zemlje, o zatvaranju i urušavanju rudnika, surovoj lustraciji, logorima za neistomišljenike, kreativnom psovanju majki…

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

28. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.