Nova S: „Utisak nedelje“ u izmenjenom terminu od 14 časova

Problem dozvole za gostovanja u redovnom terminu

Ostavite komentar


  1. Kako gosti dolaze na druge tv? Ima ih puno starijih od 65 godina, pa gostuju,vode emisije…

    1. Ja pratila utorkom na youtube-u, ali sad tek cetvrtkom tamo izlazi… Dajte bar utorak za nas koji nemamo kablovsku, makar u vanrednom stanju…

  2. trebo je lex specialis za utisak 🙁 ipak je to bila legendarna emisija koja zasluživa izuzetak

    1. verovatno je ovo prvi korak – ko zna koliko ce trajati vanredno i sta nas jos loseg ceka – ali obicno emisije na tv-uu prvo promene termin pred gasenje( pormena termima je prvi korak shut-down-a) – tuga

  3. Da li je bilo kome poznato kako gospodar „spasava gradjane srbije zarobljene po evropskim aerodomima“?
    Taj fasista je ostavio deset sati pun avion gradjana Srbije zarobljenim u Moskvi! Resenje se i dalje ne nazire.Ljudi su potpuno fizicki iscrpljeni
    Mogu samo da naslucujem kakvo je stanje u ostalim evropskim prestonicama. Da li on misli da ce ovo ubijanje mladih srpskih studenata u tudjini proci tek tako?

    1. E moj Dragane. Sada bi se svako ko je otišao preko za parama vratio u ovu kako vi kažete krš i lošu državu. Nešto mi tu nije jasno, zašto lepo ne ostanu tamo i ako nedaj bože obole leče se tamo gde plaćaju zdravstveno a nama koji smo krezubi i glupi ostave naše oronule bolnice sa lošim doktorima. Prst na čelo bato pa razmisli sam….

  4. Novinarka, psihijatar i klinički psiholog su svakako prikladni gosti u ovom momentu, ali ne znam šta tu traži bivši nam predsednik? Svojom „originalnom“ profesijom se ne bavi decenijama, a kao političar je „odsvirao svoje“ i većim delom je kriv za uzdizanje i dolazak na vlast SNS pošasti, a 100% je kriv za „oživljavanje“ SPS-a i Dačića. Ne vidim šta bi on tu još pametno mogao da kaže. Druže, odavno si rekao šta si imao, ajde idi gledaj u Sunce ili tako nešto!

    1. Niste u pravu; nas narod je godinama glasao za socijaliste i radikale oni su bili egal. To sto jedno vreme nisu bili na vlasti al su bili uz vlast ih je ponovo vratilo na scenu. Zapamtite ovaj barod je voleo Slobu divio se Šešelju i sad je normalno da vole Vucica. Kome tu nije nesto jasno neka pocne da uci ponovo pocev od 9.marta….

  5. Od onako pametnog, obrazovanog i kulturnog coveka, kao sto je Matija, ovako cinicna, tendenciozna i neprofesionalna zena. Odavno je ne gledam, oterala me svojom nelogicnom p[odrskom DSu.

  6. Velicanstvena vest koja zasluzuje naslovne strane.A posto sebe nazivate „objektivnim“ novinama onda objavite i tremin emisije Hit Tvit na Pinku da i nju slucajno ne propustimo da ne ispadne da podrzavate samo jednu emisiju.

  7. Dobro je da je repriza uvece u 21 cas pa cu moci da je pogledam.A sto se tice gostovanja Aleksandra Vucica,Ane Brnabic i Zlatibora Loncara bas je steta sto se zabrana ne odnosi i na njih pogotovo na Aleksandra Vucica jer kada se on pojavljuje na koferencijama bas iritira sto bespotrebno toliko dugo prica, pa bas dosadi i sto rec ne dobijaju strucnjaci ucesnici konferencija, koji bi imali nesto pametno da kazu narodu Srbije.Moje je misljenje da bi se vreme obracanja Aleksandra Vucica trebalo ograniciti da bi se dala sansa medicinskim strucnjacima koji se u KORONAVIRUS vise razumeju od naseg dragog nam Predsednika Vucica pa da i oni nesto izjave o navedenom virusu i stanju u kojem se nalazi narod Srbije.Primetno je da u svakom obracanju Aleksandar Vucic uvek odvoji malo vremena, iako je predizborna kampanja prekinuta da se pohvali svojim uspesima mada bi trebao da ima na umu da je narod Srbije taj koji treba pohvaliti jer on sam bez naroda kojeg uvek zaboravi da pohvali a sebe sigurno ne, nije mogao da postigne nista.

  8. Mi nemamo Novu S televiziju i do sada smo pratili na internetu kad postavite. Zašto treba toliko vremena da se postavi emisija?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.