Novi Sad: Izmena trasa linija JGSP-a u gradu i okolnim mestima 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Trasa linije broj 6 JGSP-a privremeno će biti izmenjena od ponedeljka do 15. juna, zbog radova na izgradnji kablovskog voda u Vršačkoj ulici u Novom Sadu.

U smeru Podbara – centar – Adice, od raskrsnice Futoškog puta i Subotičke, autobusi će saobraćati levo u Subotičku ulicu, desno na Bulevar patrijarha Pavla, levo u ulicu Feješ Klare i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

U suprotnom smeru, od raskrsnice ulica Feješ Klare i Bulevara patrijarha Pavla autobusi će ići desno na Bulevar patrijarha Pavla, levo u Subotičku ulicu, desno na Futoški put i dalje nastavljati redovnom trasom.

Nakon završetka prve faze radova na Čeneju, autobusi će od ponedeljka, na liniji 35 Novi Sad- Čenej saobraćati redovnom trasom. Očekuje se da će saobraćanje JGSP-a ponovo biti izmenjeno sa početkom druge faze radova.

Trasa linije 22 Novi Sad – Kać, linije 23 Novi Sad – Budisava i linije 24 Novi Sad – Kovilj biće privremeno izmenjene. Zbog zatvaranja dela puta u ulici Kralja Petra I u Kaću, autobusi će iz pravca Novog Sada saobraćati ulicama Sime Šolaje, Moše Pijade, Žarka Jovića, Ive Lole Ribara do okretnice „Kać“, odakle će nastavljati redovnom trasom za Budisavu, odnosno Kovilj.

Iz Kovilja, Budisave i Kaća, autobusi će saobraćati izmenjenom trasom, na kojoj će se koristiti postojeća autobuska stajališta

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari