Novi Sad: Od ponedeljka zatvoren deo Bulevara Slobodana Jovanovića 1Foto: Grad Novi Sad

Novi radovi na održavanju saobraćajnica počinju sutra. Kako navode u kabinetu gradonačelnika, prvi radovi ove godine počinju 1. marta i to u delovima Veternika i Futoga.

Radovi su povereni JKP „Put“. čiji radnici će od srede, 1. marta, asfaltirati ulice Zoje Mirosavljević i Kosova u Veterniku, kao i ulice Nade Dimić i Rakovačku u Futogu.

U ponedeljak, 6. marta, počeće radovi na Bulevaru Slobodana Jovanovića i to od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Radomira Raše Radujkova do Bulevara vojvode Stepe.

Saobraćaj će biti potpuno obustavljen na ovom delu Bulevara Slobodana Jovanovića, raskrsnica će biti prohodna, a radovi bi trebalo da traju oko nedelju dana.

„Podsećamo da je u decembru prošle godine saniran kolovoz na deonici od pomenute raskrsnice do Futoškog puta“, navode iz Gradske kuće.

Budžet Grada namenjen održavanju puteva u gradu ove godine je 1,7 milijardi dinara. Od toga je APV izdvojila 700 miliona dinara.

„U okviru dinamike radova na održavanju putne infrastrukture, koji će se obavljati tokom čitave godine, naročito će se voditi računa o tome da se u najvećoj mogućoj meri obezbedi protočnost saobraćaja u svim ulicama u kojima će se realizovati planirane intervencije na saobraćajnim površinama. Javnost će blagovremeno biti obaveštena o tome na kojim lokalitetima se izvode radovi kako bi se, radi sprečavanja gužvi u saobraćaju, koristili alternativni putni pravci“, navode u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije i mole sve građane da imaju razumevanja i strpljenja.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari