Novi vlasnik Kurira Igor Žeželj

Ostavite komentar


  1. Igor Žeželj, je bio u timu za kontrolu izbora 2.000 godine ispred Demokratskr stranke, zadužen za finansije. Onda je sa Žikom „Paukom“, otišao u Parking servis, pa u KK Crvenu Zvezdu, koju su ojadili zajednički a onda se bacio sa naprednjacima na novi posao. Samo ca neko ne kuka da su žuti sve upropastili. Od žutih su gori bivši žuti a sada napredni. Toliko o Srbiji. Vreme je za sveobuhvatnu lustraciju.

  2. Bez promena nema napretka s tim sto svaka promena ne znaci boljitak .Radi se o nacinu informisanja gradjana nase zemlje, odnosno o istinitosti pri informisanju.Dosadasnji „Kurir“ se u tom pogledu lelujao tamo-amo- uz stalnu manju ili vecu naklonost bilo rezimu Tadica , bilo Vucicevom.Nadam se da ce novi vlasnik biti realniji i posteniji prema nama citaocima i da ce se truditi da nas informise realno i istinito i da ne navija ni za koga- vec da ljubi istinu i pravdu.Da mozda ja ne trazim nemoguce?

  3. Newsweek je ugašen u vreme dok je Adria Media Gropup bila pod blokadom zbog navodne utaje poreza, ali kako je prekinuta podrška tadašnjoj opoziciji na čelu sa Jankovićem, „ratne sekire“ su zakopane. U Adria Media Group spadaju Kurir, Glossy, kao i portali Kurir.rs, Espreso.rs kojem je pripojen na istu platformu Glossy.rs

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.