Novinaru Zlatanoviću pritvor do 30 dana, najavio štrajk glađu i žeđi

Ostavite komentar


  1. Не разумем зашто се људи на власти позивају на Устав кад га брутално крше. Устав иде у прилог Златановићу!

  2. Tipicna diktatorska presija. Ljudi imaju pravo na proteste. Niko nije ni imenovao „vodju“. Svaka mu cast na hrabrosti i odluci da strajkuje. Morace ga pustiti.

  3. Ovo nije “ presuda” Zlatanovicu vec poruka svim gradjanima Srbije sta ce im se desiti ukoliko im padne na pamet da protestuju.
    U pitanju je klasican politicki proces, a on spada zna se gde, u drzavni terorizam. Cestitam!

  4. Ma tako je i Kurti počinjao karijeru a vidi ga sad gde je , tako će i naš Zlatanović za 20 vrh političke scene Beogradskog pašaluka

  5. Lopovluka droge na sve strane a mi se bavimo perifernim stvarima. Ne treba svi da mislimo isto kao za vreme Broza

  6. Pa kad bi se postovao Ustav ,Vučić ne bi trebao da izadje iz zatvora narednih 1000 godina!

  7. Ako Danas želi da zadrži kredibilitet u mislećem delu društva koji su N1 i Nova S odavno izgubili, morao bi jače da brani kolegu sa kojim se ideološki ne slaže. Redakcija i posebno Draža bi morali da se zvanično izjasne i daju podršku.

  8. A sta je trebalo, nego pritvor! Dokle da se dernjaju, prete i pozivaju na nerede! Da to malo probaju u zapdnim „demokratijama“ ili na istocnom, kod Lukasenka ili Sija, videli bi kako bi se proveli! Zatvor za bratiku, nego sta!

  9. Па он мисли да је много јак па пустио језик до пода .Где су докази за то што прича .Нека изнесе доказе па онда нека прича а икада би мало пазио на речник било би му паметније.

  10. Koji novinar, nije član ni jednog udruženja, a ako jeste novinar za ono izgovoreno mu je otežavajuća okolnost.

  11. Zlatanović pati od bipolarnog poremećaja. To je sam izjavio u jednoj svojoj emisiji na Youtube. Treba pripaziti na njegovo mentalno zdravlje i nedopustiti da štrajkuje glađu i žeđu.

  12. Kako nije bio bolestan kad je vikao na ulici?On je bar novinar i svoj stav a ako ga ima ,konstruktivno mislje je,je mogao da iznese na mnogo ubedkjiviji nacin.Narod je umoran od izazivanja halabuke koje u sustini ne resavaju nista.

  13. Kako u ovom slučaju brzo reaguje tužilaštvo. Sve vas bre treba pohapsiti i oduzeti licence bando Vučićeva.

  14. Подршка Дејану и Дамјану..једини ко крши устав је власт…

  15. Zdravstveno stanje advokata nije zadovoljavajuce! Treba GA pod hitno pustiti da halabuce napolju her mu je jedino tada zdravstveno stanje zadivoljavajuce!

  16. Kakav je to novinar koji javno poziva na krvoproliće i nerede u zemlji.Sav takav ološ treba istrebiti pa da se radi o bilo kome.

  17. Sad jednom po jednom nije dobro, gde im je muskost ukoliko to uopste poseduju, hoce da obaraju vlast- dragi sugradjani vlast se osvaja na izborima.
    Sve pohvale za drzavu i njene organe.

  18. Pa budi i sad mangup….pa stani iza svojih reci,sa ulice a ne da kukas i places….dno dna i na ulici i u zatvoru

  19. Neverivatno da svi koji hoce da ruse drzvu i ojade narod, kad prodju kroz zatvorsku kapiju, odjednom svi obolele i zivot im je u velikoj opasnosti. Pre toga zdravlje je bilo izuzetno dobro. Nismo vise mali, dosta prenemaganja. Neka svako pa i taj „veliki novinar“ odgovara za svoje postupke.

  20. Рајко; Одлучите се је ли он руски пропагандиста, или је ав. натофил и издајник, па сходно томе ко је већа штеточина?

  21. Mislim da bi štrajk glađu koristio i njemu i meni. Štrajk žeđu nam ne preporučujem.

  22. Treba se boriti protiv cenzure. Imali smo mnogo nasilnije proteste po Beogradu tako da nije jasna namera ni vlasti ni opozicije ni crkve. Čega se plaše ako je odziv bio mali i nasilja skoro da nije bilo. Izgovorene reči?

  23. Pa lepo je rekao Ko potpise crno mu se pise! Zato ne potpisuj nista. I Patrijarh Pavle je govorio da se nista ne potpisuje. I Irinej..a Porfirije je izjavio da smo referendum održali 1389.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.