Novogodišnji doček u Zrenjaninu: Od kućne režije do sala za proslave i hotela 1Foto: M.P. / Danas

Doček Nove godine uveliko se rasprodaje u zrenjaninskim restoranima, salama i hotelima. Iako se građani žale na besparicu, mnogi organizovani dočeci su već rasprodani.

Ko kod kuće, ko u gostima ili na putu, tek Zrenjaninci vole i restorane pa su zakazivanja mesta u toku. Cene se kreću od 45 do 90 evra za novogodišnju proslavu i večeru, dok je smeštaj sa noćenjem skuplji.

U salama za proslave doček Nove godine nudi se po sličnim cenama, na jednom mestu je cena 45 evra na novogoidpnju noć na drugom mestu proslava kpšta 47 evra a repriza 25 evra.

Proslave su organizovane od 20 časova do 3 sata posle ponoći. U cenu karte uključena je rezervacija stola za društvo, hrana koja će biti poslužena na švedskom stolu, kao i piće u neograničenim količinama.

U kafeterijama i restoranima popularne su dnevne žurke, od 13 do 19 časova, i dosta mesta će organizovati u zrenjaninu ovakve žurke.

Gurmanski restorani nude za 31. decembar bogat meni, pa ko voli da se dobro provede za trpezom, moraće i da plati. U jendom takvom lokalu u Zrenjaninu novogodišnje posluženje i proslava uz tamburaše i neograničenu količinu hrane i pića košta 9.700 dinara.

U dvorcu Ečka doček Nove godine košta 6.900 dinara a goste će zabavljati Isidora Vujdinović, dok će za reprizu svirati Cuardado bend iz Zrenjaina a cena karte je 3600 dinara.

U cene karata uključena je svečana večera, paket domaćeg pića, uz promotivne cene stranog pića. Komplet karata za doček i reprizu košta 9.000 dinara.

Ovaj hotel u ponudi ima i pakete sa dva i tri noženja, prvi košta 350 evra a drugi 395 evra.

U hotelu Vojvodina, u centru Zrenjanina, doček Nove godine košta 6.000 dinara a goste će zabavljati Kameleon bend, od 20 časova do 2 sata. Oni nude i novogodišnji aranžman, sa dva noćenja sa doručkom, za dve osobe, po ceni od 27.800 dinara.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari