Novopazarski hirurg Izet Tutić, osuđen zbog primanja mita, tvrdi da je žrtveno jagnje

Ostavite komentar


  1. Svaki lekar prima nocac ili ima tarifu,sve se zna a onda nadju jednog coveka maltretiraju! Pohapsite onda sve lekare ,nastavnike,drzavnu upravu na celu sa AV!

  2. Po čaršiji kruzi priča, jos od vajkada, da se „udvara“ svakom kako bi dobio „od srca poklon“! Ja verujem toj priči. Verujem svojoj mami, koja je bila svedok udvaranja majci ciji sinovi zive i rade u inostranstvu. Medjutim, tačno je, nije jedini koji to radi. Mama se leci jos od 2008. Ni sam ne znam koliko novca sam potrosio na poklone od srca. Mada je i mama na tome insistirala!!! Zašto? Ne znam.

  3. Svi doktori uzimaju i treba kad imaju male plate naprimer neki levi fudbaler uzme u srbiji milion evra i ne vredi nista a hirurg radi za 700 eura sramota

Ostavite komentar


Društvo

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni "Dedinje" 10

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“

Dan Garde Vojske Srbije obeležen je danas u kasarni "Dedinje", povodom 6. maja 1830. godine kada je u Požarevcu formirana prva gardijska jedinica u Srbiji.Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović rekao je na svečanosti da ta jedinca predstavlja "važan oslonac čitavog sistema odbrane, imajući u vidu veliki broj zadataka koje obavlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.