Zašto se posle majske tragedije pojavio nož u „Ribnikaru“?

Ostavite komentar


  1. Ma da, najvaznije je da se zastiti i ne traumatizuje to jedno dete i njegovi roditelji a ne sva ostala deca koja su potencijalne zrtve. Nesto ovde ne valja. Kada se za ovakav prestup propise izbacivanje iz skole i kazna za roditelje nece deci pasti na pamet da se tako „sale“. Vremena su opasna.

  2. Uneo oruzje u skolu? Napolje pa na lecenje i pod nadzor i on i roditelji. Nema
    sta dalje.

  3. Još jedna farsa bolesnog žvalonje da uvede novi zakon o školstvu. Biće isto kao u americi.

  4. Mislim da je ceo incident naručen. Iz komentara na drugim portalima saznajemo da otac dečaka je forezničar u MUPu. Čitamo da je mož podmetnut, da nije iz njihove kuće itd.
    Ova vlast zaluđuje narod novim dogodovštinama koje služe kao dimna zavesa. Naravno da se ništa neće desiti, niko odgovarati jer ministar policije u svom stilu odlikuje službenika, visokog oficira MUPa, koji objavljuje navodni spisak dece, koji je navodno pod nekom vrstom istrage i…. Topaonica nam nije ravna.
    Nadam se da ćete objaviti komentar!!!!

  5. Много глупих и тендециозних констатација, очекиваних.

  6. Noz je konstruisani nazovi incident na koji su se najvise upecali nezavisni mediji. Noz je kupljen u Maxiju, nije ni raspakovan, niti je vadjen iz ranca i nikome nije preceno, niti je bilo ko bio ugrozen. Sada je glavna stvar da se na tom prostoru vecem od 1,5 hektara srusi skola, a SNS AV ktitori zarade cirka 50 do 70 miliona evradi. Svi koji pomazu ovaj proces su korisni idioti cuvenih av Vracarskih ktitora stankovica i ostalih.

  7. Zato što se policija bavi romanom „Dorotej“ a ne svojim poslom.

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 2

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.