U Ulici Ognjena Price počeli su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže, vredni milion i po dinara, čime je otpočet novi investicioni ciklus JKP „Vodovod i kanalizacija“, javljaju iz tog preduzeća. Narednih dana, dodaju u „Vodovodu“, počinju i radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Četinarskoj ulici, vredni više od 12 miliona dinara, kao i u Ulici Vladimira Perića Valtera, koji će stajati oko četiri miliona.

 Pored toga, kažu u ovom preduzeću, uskoro će početi i radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže u Šenoinoj ulici u Petrovaradinu, čija je vrednost pet miliona dinara, a u toku su i završni radovi na potisnom vodu kanalizacije između Budisave i Kaća, za koje je izdvojeno oko 24 miliona dinara.

– Uz to, konačno su završeni i radovi u ulicama Lasla Gala i Alekse Šantića, a početkom juna biće nastavljena gradnja kanalizacione mreže u Kaću za šta je odvojeno oko 100 miliona dinara. U istom periodu očekuje se početak radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže u Štrosmajerovoj ulici u podgrađu Petrovaradinske tvrđave i kanalizacije u Ulici Račkog u Petrovaradinu, a radiće se i na obnovi vodovodne mreže u Ulici Save Vukovića – kažu u JKP „Vodovod i kanalizacija“. Iz tog preduzeća dodaju da je u toku i usaglašavanje sa Zavodom za izgradnju grada u vezi s početkom radova na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže u Radničkoj ulici, za šta je planirano ulaganje od 90 miliona dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari