Obradović: Ova vrsta pritiska gora je nego 90-ih

Ostavite komentar


  1. Nezgodno je kad te pritisnu sa 14 miliona državnih para i poslovnim prostorom koji se ne plaća. Kako je bilo tih devedesetih koliko se novca dobijalo iz bidžeta u tom periodu, mogu samo da zamislim.

  2. Како се увек појаве ови што све знају.Човек лепо рекао да Врањске ником не дугују,а они опет гомилом лажи покушавају да оспоре истину.Гебелсовски нема шта,није ни чудо кад им вођа све више личи на Аустриског молера.

  3. Pustite im te novine da rade,i onako je to jedini problem u Vranju.Verujem da pola Vranja nije ni čulo za njih,a kamoli ostatak Srbije. Daje im se publicitet,kao da su Washington Post,jbt

  4. Uhhh kad se pogricka 14 000 000 ne preostaje nista nego da se stavi katanac, nego jer ovaj direktor bio igracka demokratske stranke pre 15 godina? koliko je parica dobijao od njih, nije ni cudo sto se gase Vranjanske

  5. Niko nije spreman da trpi ni ponižavnaj ni maltretiranje, ali i novinari treba da povedu računa šta pišu i o čemu izveštavaju građane. Nekako so se sve svelo na što gora vest, to bolje. Gde su sva ona dobra dela koja zavređuju pažnju građana. Nije samo tiraž bitan, a nije ni samo politika bitna. Bitan je bolji život svih nas!

  6. Ne mogu da verujem, novine nisu placale poslvni prostor, dobijale novac iz budzeta i sad se bune. Privatne novine privatan biznis opstajes ako dobro poslujes i kraj

  7. Vukašine novine su ti ugašene kada nisi izmirio dugovanja , znaš i ja kada ne platim struju za 2 meseca obično dođu da seku struju , pa ne štrajkujem glađu i ne sazivam konferencije za štampu i kukam.

  8. Treba uraditi reviziju poslovanja Vranjskih i NUNS-a u utvrditi odgovornost Obradovića za propast Vranjskih i politiziranje NUNS-a.

  9. Obradoviću ne odgovara to što se sada sve radi po zakonu. Dok je vladalo bezzakonje, njemu je bilo dobro, jer je mogao da radi šta je hteo.

  10. Neznam kao insajder sagledati nivo pritiska i dali ga ima ali vidim da u interesu sebe i u skladu sa potrebom vremena mnogi nebi da se menjaju pa bi kao kovač koji decenijama izrađuje potkovice-i dalje da hoće bez promene i uporno da živi od toga iako konja jedva da ima,a umesto toga bi trebali da počnu sa pravljenjem ograda od kovanog gvožđa jer za tim ima potreba.Nemislim tu na okretanja ka strankama već ka načinima.

  11. Koliki je tiraz bio Vranskih? Mladje generacije nikad nisu cule za taj list.Digla se tolika frka kao da su se ugasile Vecernje novosti.

  12. Neverovatno, vama je ova vlast za sve kriva. Pričate o pritiscima klasicno opozicionarski. Isto kao sto pisete o nekom medijskom mraku, a svugde vas ima. Megalomanska pompa, bez dodira sa realnosću!

  13. Država je ukupno dana 17 miliona dinara Obradoiviću da se igra novina u Vranju. To je novac poreskih obveznika, odvojila od naših usta, od naše dece,od domova zdravlja i umesto da kaže hvala on izigrava žrtvu. Šta hoće? Da reketira državu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.