Odbačena krivična prijava protiv novinarke Ane Lalić

Ostavite komentar


  1. Da je u Nemackoj sada bi robijala bar 3 meseca… A ovde vam ne valja Vucic

      1. Nemacku vode politicke dinastije, koje godisnje operu oko 100milijardi prljavog novca kroz nekretnine. Procitaj naprimer ko je Ursula von der Leyen. Ako nemas resenje za problem, nestvaraj veci. Voli Srbiju jer druge nemas! Ulkjuci se u politicki zivot, idi na sastanke urduzuj se i ceni svoje. U svajcarskoj pola parlamenta su Milioneri pola sede po bordovima firmi i primaju i po 40 plata. Tako da se prvo informisi o demokratijama koje nas okruzuju pa onda cepaj svoju. Ja ti odgovorno tvrdim da u svajcarskom parlametu sede ljudi koji imaju po 500 radnika a 350 radi isklucivo za drzavu, niko niko ne postavlja pitanja. I oni za sebe daju pravo da cepaju srpsku drzavu i prave razdor u srpskom narodu!!! Nevredjate se radite pamentno informisitese svestrano. Citajte nezavisne medije, koje daju resenja a ne tuzbe!!!

        1. Na koje nezavisne medije mislite? Na teoreticare zavere na youtube, Informer, Alo, itd.? Kazete da ne cepamo svoju demokratiju? Zar u Srbiji postoji tako nesto? Mozda Vi ne zivite u Srbiji, pricate o nekoj drugoj drzavi? Niko nista ne idealizuje, ali smesno je da nas poredite sa Nemackom i Svajcarskom…

        2. Da, ali tamo radnici mogu da žive od svoje plate, koliko god da peru pare. I smenjivi su s vlasti. Ovde je pad s vlasti ravan samoubistvo. A i uništavaju državu

        3. Ako je demokratija živeti u policijskoj državi, onda je Nemačka demokratska država. Za one koji lupetaju o nečemu što ne poznaju, bolje ćutite. Član sam Nemačke demohrišćanske partije godinama i to znam iz prve ruke, je da bi dotična završila na čišćenju ulica bar 100 sati. Jedno je novinarstvo , a to što je ona pokušala da propagira je , u takvom momentu najblaže rečeno manjak svesti i popularizam po svaku cenu.

    1. Da je bila u Nemackoj, ne bi bila ni hapsena, posto nikakav zakon nije prekrsila. Ali znam da je to tesko sendvicarima da shvate, njima je sve sto kaze Vucic zakon.

    2. Da smo u Nemačkoj robijali bi urednici Informera, Alo, Srpskog telegrafa, Kurira, Pinka, Hepy, Studija B, zbog svakodnevnog lažnog izveštavanja, nekulture, podele naroda, pljuvačine po ljudima koji imaju svoje mišljenje.

    3. A za koje tačno delo bi robijala? Za objavljivanje informacija koje je nekoliko nedelja kasnije izgovorio i Kon?

    4. Čekaj, da li je to Vučić odlučio da se odbaci krivična prijava?Ako jeste onda je „dobar“ samo krši Ustav, a to mu nije prvi put.

    5. Ako je kriva treba da odgovara i zavrsi u zatvoru. Ali Srbija ima Predsednika koji odlucuje ko je kriv a ko ne. U tome je problem, zasto se ne sudi po zakonu? E, zato Vucic ne valja. Ona bi bila u zatvoru da nisu ambasadori pozvali Av, a n hrabar kao sto jeste odluci da novinarka nije kriva.

  2. A sada druga runda . . . gospodja Ana Lalic “ oblaci “ Karate kimono resava ovaj “ problem “ Nokautom Tuzilastva , inspiratore , izvrsioce ( uhapsili su je 6 policijskih inspektora za Krvne delikte . . . boze . . . boze . . . ) ustvari ceo ovaj bahato primitivni $n$ rezim „, bagra “ kao sto kaze pesma . . .
    Hapsenjem gospodje Lalic je uprljana slika R . Srbije u celom svetu . . . a verujem da jos nismo dosli na “ dno dna “ . . .

  3. Bravo, Ana, sto si izdrzala i bravo za one koji su te zastupali i branili! Sve najbolje.

    1. Nešto ipak tu nije u redu.KCV je u poređenju sa ostalim kliničkim centrima u zemlji dočekao spremnije ovu pandemiju.To pokazuju i cifre o izlečenim bolesnicima, kao i niža stopa zaraženosti medicinskog osoblja.Sve to ukazuje na diskutabilnu pozadinu izveštavanja novinarke u cilju stvaranja
      određenog političkog štimunga.Kajo god se okrene, može i Vučić da ode sa vlasti, a sistem, ovakav kakav je, teško da će doživeti bilo kakve kvalitativne promene.

      1. Ne, to mozda samo znaci da su drugi prosli jos gore, ali niko nije imao hrabrosti da to javno obznani. Mozda.

  4. Da je hapšena u Nemačkoj smenili bi bar tri (3!) ministra!-Ali,Srbija je „mafijaška država“!

    1. U nemačkoj nebi ni bila uhapšena, a još manje da bi stan preturili.
      Da obradujem sendvičare, da saznaju kako se to radi na zapadu. 40 godina sam proveo većinom u Austriji i nikada nisam nosio sa sobom nikakav drugi dokument osim vozačke dozvole koja je bila stalno u kolima. Za sve te godine niko mi nije tražio bilo kakav dokument na ulici, kafiću……., a kada dva puta godišnje dođem u Srbiju, obavezno mi najmanje jednom traže ličnu kartu u nekoj raciji ili tek tako. Isto tako tamo policija ne drži neke šarove sa automatom da šetkaju ispred stanice i u istu ne možete da uđete bez da vas sa nekim razlogom pozovu.

      1. U Nemačkoj, : novinar bi bio lepo primljen i odmah dobio odgovor i sve da snimi. Kod nas se mediji unapred satanizuju od vrha pa preko konkurenta, pa ih primitivna masa doživljava kao neprijatelje. I onda je za sve kriv pošteni novinar. Našoj eliti smeta N1, a Pink (cirkus corona) se dočekuje baš kao onaj poznati cirkus. Tražili ste…

  5. Sada je na potezu tuzilastvo, podnece tuzbu protiv KCV MUP zbog neinstinite optuzbe.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.