Odbornica SNS prešla u klub "Pobeda za Šabac"

Šef odborničke grupe naprednjaka je dr Aleksandar Pajić, koji je imenovan za pomoćnika ministra prosvete
U šabačkom parlamentu većinu trenutno čini 41 odbornik, dok je na strani opozicije 28

Ostavite komentar


  1. OVA ODBORNICA CE MNOGO DA VAM POMOGNE,KAD JOJ JE TREBALO OVOLIKO VREMENA DA SE ““““OPAMETI““““.SVE TO STO JE BILO U SNSu JE UNOVCILO PATRIOTIZAM.SUT KARTA ODMAH NEKA IDE U SPS.

  2. Struktura SNS u Šapcu je takva da u odnosu na ove koji su na vlasti ( a nisu ni oni sjajni), jesu gore zlo. Naročito svetao primer "blistavog" kadra koji su bili na mestu poverenika SNS u Šapcu jeste klenački i rumski šerif Slađan Mančić. Predsednik rumske opštine je uspeo u roku od tri godine od nepismenog i siromašnog grobara (bez namere da s nidpodaštava zanimanje) da uznapreduje do fakultetski obrazovanog, "uglednog" i enormno bogatog građanina. Kupljena diploma, očigledno koruptivno ponašanje i jake konekcije sa Andejom Vučićem učinile su da se nešto što se trudom i upornošću stvara godinama, pa i decenijama u krilu SNS može se desiti preko noći, ako si na pravom mestu u pravo vreme. I naravno ako poznaješ Velikog brata i to javno ističeš kao svoju ključnu preporuku. Upravo ovakve ljude šapčani dobro prepoznaju i neće im dati poverenje dokle god se ovakve stvari ne promene.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.