Održan Veliki školski čas u Šumaricama

Ostavite komentar


  1. Nikad manje prisutnih na Velikom skolskom casu u Sumaricama! No gledam onomad Gasica i danas Vucica. Obaojici su sakoi postali pretesni. Jedva uspevaju da ih zakopcaju na jedno dugme. Verovatno su im stomaci i zadnjice narasli od brige za narod koji gladuje pet godina. Posebno za penzionere kojima su oteli penzije, pa sad kad obuku svoja jedina stara odela na njima vise kao na civilucima.

  2. Nakon Sumarica,Srbija je dala i stotine hiljada gast -arbeitera,samo 20 godina nakon akcidenta humanitarnih razmera…!!!To je dijaspora …koja ceka i veceras emisiju Daleko od rodnog kraja na srpskom Radio Beogradu 1,koji se ne cuje ni u Matici,jer trutovi nikako da postignu jedinstvo…Ja i dalje saljem komentare…!!!

  3. Kragujevacke Sumarice od 21.oktobra 1941 god lice na istocno-bosansku Srebrenicu
    iz jula 1995 godine…. za jednog nazovi vojnika 100 -200 ubijenih civila tamo 100-200 ubijenih ovamo. Istorija se ponavlja na Balkanu. Akteri su jos zivi.

  4. Gde su se sakrili partizani kad se to dogodilo u Šumaricama?Gde je bio otpor okupatoru?Partizanski komandant više je voleo svoje partizane-komuniste od streljane dece u Kragujevcu !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.