Olivera Zekić izabrana za predsednicu Saveta REM-a

Ostavite komentar


  1. До сада је била неприкосновена у обављању партијског задатка, па је и нормално да је изабрана. Иструирани и послушни страначки војник и полтрон без морала. Само напрдно до даске.!!!

  2. Konačno pravi ljudi na pravom mestu.
    Vanparlamentarne stranke mogu već danas da proglase bojkot izbora, kad god oni da budu.

  3. Баш ме то чуди!
    Жена је све време била то, чак и кад јој је пре неколико месеци истекао мандат у том телу.

  4. Očekivano. Namere režima su vrlo jasne. REM je postao jedan od mesnih odbora SNS. O nezavisnim, objektivnim i profesionalnim medijima možemo samo da sanjamo u mrklom mraku.

  5. E kad je bal nek je maskenbal…što kažu naši stari šta je sirotinji jedna buva više u gaćama kad im je pun tur buva. Ova vlasna buva je visoko rangirana i to je bilo očigledno posle njenog učešća u Utisku nedelje.

  6. Olivera Zekic, Sima Spasic, Zagorka Dolovac, Luka Kebara, Marko Djuric, Marko Atlagic, Aleksandar Vulin, … Vucicu hvala

  7. Dobro se pokazala u zadnjem gostovanju u utisku nedelje, to joj je bila odlična preporuka.

  8. Ovakva Srbija nema bolju i STRUČNIJU osobu.
    To smo dizvolili svi mi
    ZATO, neka nas jašu.
    I treba da jašu.

  9. Bilo bi nemoguce da je predsednik ustavni predsednik. Da radi svoj posao onako kako propisuje ustav. U Srbiji bi bilo vise demokratije.
    Nikolic ga je postovao.
    Dok je ovakva uzurpacija vlasi i ujedno i stranacki lider i kadrovik moguce je da ovakva osoba sa moralnim kvalitetima u minusu bude tu.
    Nema ovde ni p od postenih izbora dok gospodin ne pocne da postuje ustav.
    To je uslov svih uslova za izlazak na izbore.

  10. Nemoralni, bahati vučićev bot, uskoro će postati i poslednji član i predsednik vučićevog rem-a.

  11. Kako da se oseca normalan covek kad ovakva osoba odlucuje sta ce deca da gledaju?

  12. Ona je od 2015 tamo u Rem-u, bila prvi glas u horu. Sopran ! , Ali, evo sad je, zahvaljujuci glasovnim mogucnostima, postala predsednik Rem-a do daljnjih pet godina ! Dakle sta vi predstavnici opozicije svih boja imate nameru da pregovarate sa vlastima uz prisustvo tzv predstavnika EU ?! O cemu cete vi da pregovarate sa vlastima kad vam svaki drugi dan proturaju loptu kroz noge a onaj se ne skida sa televizora i iz svih, ali svih mogucih novina i sajtova i cega goj oj ? Sta ce pregovarate, sa kime, sa Oliverom Zekic, verovatnmo buducom dobitnicom nobelove nagrade ? Halo opozicija, koji cete da oslobodite srpski narod od jednopartijske i jedno(malo)umne tiranije ?! Hvala vam najiskrenije cenjeni Danas sto uprkos veoma teskim uslovima postujete demokratsko pravo na iznosenje licnog misljenja .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.