Panić podneo tužbu protiv Vučića (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Bravo za Panića… Vlast (Vučić i &) se MAKSIMALNO UDVARA narodu, Srbija je pretvorena u mesto gde se živi HAOTIČNO (najhaotičnija država na svetu). Narod može maksimalno da krši građanske zakone jedino što nije dozvoljeno (sirotinji raji) je da se meša u politiku Vučića.

    2. Kako su li se botovi brzo aktivirali na pomen AV. Mislim na pominjanje, ne na opelo da ne pomisli sekta kako mu ne daj bože želim zlo.

    3. Već je postigao to da vučić mora da plati botove da komentarišu na ovoj vesti. To je obično dobro merilo Vučićevog straha od poštenih ljudi.

    4. Vec je postigao. Svojom tuzbom on crta jaz izmedju hrabrosti i kukavicluka, ljudskog dostojanstva i poltronstva i time se za sva vremena poput Obilica izdvaja od Brankovica.

    5. Pa, recimo to da ne prihvata i ne dozvoljava da Vučić kleveće kako on „podriva zdravstveni sistem Srbije“. Ali ti ne razumeš te stvari, ti si bot, bez mozga i kičme i ne znaš šta je to imati stav.

      1. Зашто рећи тужибаба. Како може било ко да вређа другог грађанина, поготово председник државе. Срамота је да се он обраћа тим речима било ком грађанину. Да постоји правосуђе, он би до сада био бар три до шест месеци у затвору. Зашто сам ја издајник, зашто сам ја не радник, зашто сам ја олош, зашто сам ја противник „напретка“ моје државе Србије, зашто…….?

      2. Tužibaba? U kom svetu vi živite? Ko vas je tako vaspitao da ovo nazivate tim imenom. Sramite se.

    1. Nije za ovo bila potrebna neka posebna hrabrost, nego samo stav i princip, a doktor Panić toga ima više nego dovoljno.
      Ali mnogo više hrabrosti nego doktoru biće potrebno onom sudiji koji će prihvatiti tu tužbu i dalje postupati po njoj.
      Ja mislim da u današnjoj Srbiji nema tog sudije koji će Vičića osuditi zbog klevete (i totalne gluposti) da dr Panić „podriva zdravstveni sistem države“. Da li neko može da zamisli da građanin Vučić bude novčano kažnjen zbog izgovorene laži i klevete?! Ne u današnjoj Sbiji, to je apsolutno nemoguće!
      Zato sam ubeđen da će tužba biti primljena na pisarnici Suda, da ne bude da Sud ne prima tužbe protiv Vučića (jer Srbija je, je’lte, napredna demokratija), ali će ta tužba u tišini potonuti i izgubiti se u nekoj fioci i nikad neće doći na red za postupanje.

  1. Doktor bio trebao da se okrene svim ovim ljudima kojima je pomoć potrebna, ipak je on lekar neka se mane marketinga, politike i laznih optužbi.

    1. @Zvoncice, ovaj doktor je anesteziolog, koji radi po 10 i više sati dnevno. Za tvoju informaciju, to su najtraženiji i najplaćeniji lekari- specijalisti na svetu – sem kod nas..
      On u jednom danu pomogne ljudima , koliko ti , verovatno za ceo život nećeš..

    2. Vidi, zvončice botičice, neko kao doktor Panić ko je dobrovoljac da radi u crvenoj covid zoni (ne znaš šta je to, ali bolje da ne znaš) i ko tamo po cenu životne opasnosti radi smene od po 14 sati ne može biti više „okrenutiji“ od njega „ljudima kojima je pomoć potrebna“.
      Zato, molim, bez botovskog lupetanja i pljuvačine, ako ikako može. Ali nažalost, očigledno da ne može…

    3. E, jadna si ti kad ne mozes da povezes 2 cinjenice sa kojima se susreces svakodnevno! Zato skaci sama sebi u usta, pa da vidis kolika ce ti uskoro biti. Lai i bezakonje koje zastupas nikad nisu bili vecni.

    1. Licno znam dojtora Panice! Hipokratov zavetnik, retko stručan , posvećen i hrabar lekar. Mi ostali nismo mu ni do kolena. A vi koji ga vredjate stavite prst na čelo. Boljeg u Srbiji nema. A i retki su gori od vas…

    1. sa kakvom licemernom i uvlakackom hordom i njihovim komentarima mi moramo da se suocavamo svaki dan u ovoj zemlji!!

  2. Докторе Панићу, Ви сте изузетан човек, невероватно пожртвован лекар, хуманиста. Једном речју, Ви сте понос свих нас!! Хвала Вам на свим Вашим огромним жртвама, које подносите зарад Српског рода!

    1. Ne daj Bože da mora Rade Panić da ti bude anesteziolog. Da u državi stvari ne valjaju dokaz je i činjenica da ga ne hapse zbog mita i korupcije. Nije mi jasan razlog ali izaći će na videlo.

      1. Evo vam tipičnog nazadnjaka i sklonost ka samouništenju.
        Samo nastavite tako, lupajte etikete poštenom svetu,
        navijam za vas iz sve snage.
        Odlično.

  3. Doktore, toliko si naivan, pa si pozvao novinare, da budu ispred suda, kako bi imao medijsku paznju. To govori kakv si covek.

    1. @vladbg , već pregladana slikovnice,
      ti si izgleda prvi iza AV, čim sebi dozvoljavaš da svakog (kome realno nisi ni do članaka) vređaš i omalovažavaš—

    2. А твој имбецилни коментар говори да си обичан празноглави бот.

    3. Nije on pozvao nikoga, samo je u još u petak najavio da će u ponedeljak podneti tužbu. I za razliku od nekih, održao je reč.
      A ti si toliko bot i glup, da kad si pisao ovu bljuvotinu, zaboravio si da neko kao doktor Panić već ima više nego dovoljno medijske pažnje, pa mu stvarno nije potrebno da izričito poziva novinare da bi je dobio.
      Zato za ovo nema sendviča i kad pišeš sledeću pljuvačinu, potrudi se više!

    4. Naravno da cjepozvao novinare. Uvreda je dosla od coveka na javnoj funkciji. Dokor Panic je stalno trayio da se postuje Zakon o javnom zdravlju. Niko iz Kriznog staba, ni lekarski ni politicki deo, nikada nije spomenuo da takav zakon uopste postoji. O drugim nezakonitim radnjama je takodje govorio doktor Panic a niko nije argumentima opovrgao njegove tvrdnje vec je opruzen da rusi drzavu. Eto, zato je najlogicnije da novivari zabeleze pokretanje sudskog postupka u odbranu svoje casti a borio se i za svoje kolege i zato jeste veliki covek.

    1. Miki, nepismeni bote, ne bavi se SA politikom, opismeni se bar, kad si već rešio da pokažeš Gazdi da si mu veran pas i da ujedaš kad te napujdaju.
      Dr. Panić se bavi medicinom, ne „sa“ medicinom. To je ono kad se stvarno spašavaju zivoti, ne onako na rečima kao sto tvoj Gazda radi
      nego stvarno, svojim znanjem i radom, i to onim po život opasnim, u crvenoj kovid zoni gde je već izgubilo živote onoliko lekara i medicinskih radnika. To je pravo herojstvo svakog dana na delu. To je ono na čemu mu tvoj Gazda zavidi i zašto ga gazi i ponižava, i treba da plati za to. Da se kladimo da mu kukavica od tvog gazde neće izaći na megdan jer ne sme? 🙂

      Zato mu vi botovi trebate, on sam se ne sme pojaviti ni u oči pogledati ljude koji su toliko veći Ljudi od njega. Na primer dr. Panića, i zato će kao svaka kukavica pobeći u mišiju rupu, neće se pojaviti na sudu jer ne sme, a napujdaće vas da ovako izokola funjarski ujedate prave heroje za njegov račun. Fuj.

  4. bitovima udarni dan. Zar niste na konferenciji velikog vođe? Ili vam Panić dođe kao zagrejavanje!!? Da imate mozga ne bi radili kod vođe za sendvič, nego neki pristojan posao za poštenu platu. Ali avaj – svako radi ono što zna i može!!!

  5. Svaka cast gospodine Doktore, tuzite izdajnika, dobite proces da svi znaju i da Vam savest bude mirna.

  6. Eto nama pravog, istinskog, narodnog doktora. Narodni lekar i učitelj Vasa Pelagić nije zalud živeo. Tako treba doktore Paniću.

  7. Imam 80 godina ali ovakvog drumskog razbojnika dosad nisam video na vlasti /pretnje, hajdučka otimačina penzija, ucene, rasprodaja i otudjenja u korist njegove bratije/ . A sve što je vredelo a pametno je napustilo je brod koji tone /srbiju/. O lustracijo ima li te i dali če biti,

  8. Pitam moj omiljeni list dali ste se to pretvorili u informera te dajete ovoliki prostor botovima SNS a,zašto ?

  9. Ovo je gest vredan pažnje , a vi što negativno komentarišu , očigledno imaju veliki problem

  10. Gospodin se malo zaneo. Nije dužnost predsednika Srbije kao tuženog u ovom sporu da na sudu dokazuje optužbe. To je dužnost tužioca. U ovom sporu se čak i ne dokazuje da li je tužilac nekakav izdajnik ili šta već, nego da li je njegova čast povređena Vučićevom izjavom. Ne znam šta je Vučić izjavio jer ne pratim ta politikantska nadgornjavanja, ali mislim da je Prelević to mogao pojasniti Paniću da ovako ne lupeta. Ovo mi liči na EPP što je smešno jer se politika tako ne vodi.

  11. Za Vučića sud i druge institucije nemaju važnost, pa se svakako neće pojavljivati, kao što se nije pojavio ni na procesima protiv onih „Tviter ubica“. Razumem Panića, hoće da ostane utvrđeno šta je ko rekao, šta je činjenica, a šta je rekla-kazala. Vučić samo ima dugačku jezičinu i ide iz laži u laž, pa Panić neće da prosto ostane na tome. Svaka čast!

  12. Ne bih bas rekao da nam je zdravstveni sistem pukao! Smrtnost nije velika a bolnice se grade velikom brzinom!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.