Po Tužilaštvu siledžije davljenjem spasile život novinara

Odbačene krivične prijave novinara koji su tvrdili da su napadnuti tokom inauguracije predsednika Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Cela medijska slika Srbija kada jedna od najboljih novinarki na ovim prostorima dobije šansu da intervjujiše NAJMOĆNIJEG čoveka SRBIJE ..koji o svemu odlučuje i ne pitaga osnovono elementarno pitanje"Kada ću ja predsedniče moći normalno da živim kao svi ostali građani ove zemlje, tj DA NEMAM FIZIĆKO OBEZBEĐENJE" !!!!

    A sada se pita "nejasna odluka tužilaštva, s obzirom na to da postoje fotografije incidenta." ..

  2. Kad sudstvo ovako funkcionise u jednom javnom i krajnje jasnom slucaju, sta moze prosecan gradjanin da ocekuje?
    Od kukanja nema nista, nego novinari pokazite da imate petlju…najmanje mesec dana ne izvestavajte o Vucicu, snsu itd. Samo o problemima u Srbiji.

  3. Postoje na vrhu hijerarhije nedodirljive povlašćene partijske siledzije, zatim režimske uniformisane siledzije -komunalna policija npr., otimači imovine -uterivači dugova, prinudni upravnici našom imovinom i zivotima, represija zakonskih odredbi koju smišljaju za dobre pare bezobzirni funkcioneri, agencije, nevladine organizacije i homoseksualci. BAŠ NAM JE LEPO A TAKO NAM I TREBA!

  4. Na slici se lepo vidi kako ovaj bradati doktor primenjuje zahvat kragne da bi momak dobio više kiseonika, biće da mu je spaaso život . Uostalom, zašto tužilaštvo ne može da donosi postalternativna rešenja a ostale institucije mogu ako ne prelaze okvir predsednikove volje i želje.

  5. Kakva država takvo i tužilaštvo……. Ako je država pod paskom jednog čoveka, ne treba da čudi što su i institucije pod kontrolom istog tog čoveka.

  6. Nije ovde samo problem zaštita novinara, glavni problem je korumpiranost sudstva i tužilaštva. Šta je sa helikopterom, Savamalom, Jajincima, doktoratima, tetkinim stanovima, uvođenjem prinudnih uprava radi jeftinog kupovanja firmi, zaduživanja u svetu koje se pranjem novca legalizuje kod braće i ostale familije.

  7. Jugoslavija je bila jednopartijska drzava. Sto bi rekli oni iz DJB "partokratija". E, u toj "partokratiji" su se zakoni primenjivali, i bio si siguran da ces se izboriti za pravdu ako si u pravu. Za razliku od ovih, nepravda se uglavnom obrusavala na CLANOVE, a ne na gradjane. Zato smo imali POVERENJE u Drzavu. Za 40 godina takve Jugoslavije, politicari svi skupa nisu prisvojili koliko ovi danasnji za 4.

  8. zar neko ocekuje pravdu od Tuzilastva u sluzbi Politicke Mafije . To Tuzilastvo koje je poslalo disidenta Milana Nikolica u zatvorsku psihijatriju ,gde su ga oni sto nepostuju hipokatovu zakletvu ubili .Ubijen zbog verbalnog delikta. Postoji Medjunarodna Ratifikovana Konvencija zove se ,,HAWAII DEKLARACIJA ,, usvojena je bas na ovom ostrvu kada je SSSR zakljucavao u psihijatroiske klinike svoje Akademike disidente i prinudno ih ,,lecio ,, ovom konvencijom garantuje se da NIKO NECE MOCI DA BUDE PRINUDNO LECEN I HOSPITALIZOVAN NA PSIHIJATRIJI zbog svojih politickih stavova uverenja i ubedjenja . Medjutim to nesprecava ratne profitere da cine zlocine .Ova Drzava je nenarodna vode je Narodni Nperijatelji ……zar Milosevic i Dacic koji su poljackali celokupnu deviznu stednju nisu Narodni Neprijatelji ….i sada ti koji su poljackali devizne rezerve zemlje ….malo malo pa rapisu ,,IZBORE ,, gde se samo oni sami kandiduju zajedno sa Laznom opozicijom koju cine radnici BIA ……… evo neka 1 OPOZCIONAR Jankovi Sasa kaze da li je 2006 godine imao Sluzbenu Legitimaciju BIA i propusnicu za streljanu , da li posecuje streljanu sa takozvanim ministrom zdravstva Loncarom , javno kazem da Loncar imao legitimaciju DB kada su tu Legitimaciju imao takozvani Zemunski Klan . Zemunski klad je za likvidacije koristio slubena vozila policije sa rotacijama ,a one koje su ranili na Urgentnom Centru docekivao je Gospodin Loncar to imamo u sudskim spisima zasticenog svedoka , Medjutim Narod Srbije samo gleda 27 godina unistavanje Srbije . 5oktobra umesto da budu izvedene pred PREKI SUD i steljani ,uz Pomoc Kostunice celokupna politicka mafija prezivela je nezadovoljstvo naroda i danas su isti oni iz 2000 na okupu …….cela Struktura koju je Okupio Seselj i Milosevic koga zastupa njegov potparol Dacic sa istim ljudima iz 2000 ……i sada za koji dan ponovo rezim rapisuje lazne ,,izbore ,, i mnogo ce ici da daju legitimitet toj strukturi zahvaljujuci kojoj je Srbija postla ekonomski najsiromasnija zemlja Evrope …………..Narod je postao mazohisticki …..jedina Nada je Omladina !!! Omladino izadji na ulice i preuzmi Vlast u zemlji ….ovo se nemoze resiti bez Revolucije …..ali vasi ocevi su kukavice i nisu polozili ispit …..oni gledaju Dacica 27 godina i nema OPSTE POBUNE PROTIV TE BANDE ………ucinimo da svim bude bolje ….okoncajmo epohu politicke mafije .

  9. Ako će sve ovo biti zaboravljeno i ostati nekažnjeno posle smene ove primitivne rulje na vlasti, onda bolje i ne zaslužujemo. Treba što ranije pogasiti svetla da ne uvećavamo dugove narednim generacijama.

Ostavite komentar


Društvo

Rijaliti programi ukidaju REM? 10

Rijaliti programi ukidaju REM?

Simbolično, pred godišnjicu najvećih tragedija koje su nas zadesile nakon poslednjih ratova, majskih masovnih ubistava, Regulatorno telo za elektronske medije (REM) je odlučilo da kad (ako) jednog dana se bude sastavljala lista najdemoliranijih državnih tela i institucija za vreme vladavine Aleksandra Vučića, ubedljivo bude na prvom mestu. Najveće zasluge, dakako, idu onima koji u tom telu sede.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.