Podrška Britanije Srbije na putu u EU

Ostavite komentar


  1. Не разумем како може Велика Британија неког да подржава да уђе у Европску унију када је сама изашла из ње. То је у најмању руку лицемерно, да не употребим неку тежу реч.

    1. Да заиста мало недостаје човеку да употреби неку тежу реч. Замислите да се неко заборави и отме му се, па каже – типично енглеско понашање.

  2. Na kom putu? Pa pogledaj malo masovni program TV (kao i novine) koje su provladine. Za njih postoji samo Putin (raj na Zemlji) i Zapad (pakao na Zemlji). Njih EU interesuje samo da „zdipe što više para“ pomoću kojih održavaju vlast. Inače nivo razaranja institucija i struka je nezamisliv za Evropu (bilo kod Enver Hodze u Albaniji kad su bili u dilu s Kinom i SSSR). Uskoro u Srbiji neće biti struka ni zanata tj. poslova da ljudi znaju da rade profesionalno svoj posao. Decenijama su struke i zanati urušavani a vrh ledenog brega pokazuju lažni doktorati i afera „indeks“ (koja ni posle 10 god nije mrdnula od početka). U želji da se vlast prikaže kako nije razorila normalne sisteme vrednosti desiće se sledeće: nema lakata specijalista, nema problema daj lažne dipolme, nema profesionalnih vozača u GSP, nema problema idi na kurs 2 meseca i ti si „vozač“ (BUS, tranvaj, trola….), nema medicinskih sestara, nema problema upisaćemo čistačice na 2 nedeljni kurs i eto ti nama naših medicinskih sestara….eto sve će tako biti….e sad doduše uz boginje i ostale zarazen bolesti i tsl….

    1. Slazem se. Ja vidim samo Rusija, Kina i vasceli muslimanski svet sa Erdoganom na celu kao opredelenje vlasti u Srbistanu. EU im nije ni na kraj pameti. A nije ni Englezima, tu su isti.

  3. To su reći kurtoazije koje ne treba shvatati ozbiljno. Ne verujem da će EU zaista primiti genocidnu državu u svoje članstvo.

    1. Inimicus Capitalis је посебна врста капиталног сома.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.