Policajci na terenu politički kuriri

Studija BCBP o poslovima nespojivim sa policijskom profesijom

Ostavite komentar


  1. Ne treba poslovi da budu nespojivi sa radom u policiji nego dela. Ograničavanje prava na rad policajaca i drugih građana je uglavnom totalitarna i komunistička ideja stravičnih kršenja ljudskih prava. Država nije ovlašćena da uskraćuje građanima pravo na rad u najvećem broju slučajeva. Sledbenici komunističke ideologije u Srbiji to rade na razne načine, počevši od direktnog kršenja prava na rad, ograničavanja ili uništavanja slobodnog tržišta državnim intervencijama, licenciranjem i sličnim glupostima. Država nikako ne treba da se meša u privredu. Čak se može reći da time elite na vlasti rade i protiv svojih interesa. Veći javni prihodi kroz slobodu tržišta dovode i do mogućnosti za raspodelu više novca za "projekte", "koordinatore" i sl. u dođem ti – dođeš mi državnoj vlasti. Izgleda da su elite na vlasti jednako nasilne koliko su i glupe.

  2. Policajci su socijalni slučajevi?! Možda ali saobraćajci nisu, žive kao mali bogovi, paradiraju u skupim automobilima, ne daj Bože da živiš u istoj zgradi s nekim od njih, bahatost i bezobrazluk na tone. Ali su pod nečijom zaštitom, tako se živeti ne može od policijske plate. Mislite o tome

  3. E baš ste našli za kim da kukate.Jedan od ovih sa slike je isteran iz Miloševićeve policije još 1993 jer se njegova stanica pre mogla nazvati bankom nego policijom.Mislim na MUP Stari Grad Beograd avgust,septembar 1993. u vreme najveće inflacije.Meni lično je u dva navrata 13.08.1993. i 24.09.1993. oteo muzičke kasete za koje sam imao račune i dobio sam ga na sudu i roba mi je vraćena.Ali roba posle godinu dana nije vredela ništa.To je uradio da bi očistio teren za ““““Lopeza““““ koji im je tada bio špijun u bitnom SPO-u!.Pa policija drži sve tokove novca u centru Beograda i šire!Kome reket daju ovi kosovari što drže centar Beograda?A kako je narodu npr meni.Zadnjih mesec dana mi oteše na 3 kazne 400 evra.Sreća što mi je plata doduše još nenaplaćena dupla.I šta?Posle Nove Go0dine ponovo u inostranstvo na rad i nema više ni onog minimalca od 24.000 što su nam uplaćivali.I za dva meseca država je na nuli a posle svaki mesec 200 evra manje u budžetu.Bar 90 % mojih poznanika vozi u inostranstvu koje je proterala baš ta ““““jadna policija““““.Ma snaće se oni!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.